Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Exercițiu comun de apărare chimică, biologică, radiologică și nucleară la Ambasada Statelor Unite din Bucureşti (FOTO)

Exercițiu comun de apărare chimică, biologică, radiologică și nucleară la Ambasada Statelor Unite din Bucureşti (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 16 Noi 2018, 17:57
Exercițiu comun de apărare chimică, biologică, radiologică și nucleară la Ambasada Statelor Unite din Bucureşti (FOTO) Eveniment

La Ambasada Statelor Unite la Bucureşti a avut loc un exerciţiu comun de apărare chimică, biologică, radiologică și nucleară în colaborare cu Poliţia Română și IGSU - Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

"Vecinii noștri din Băneasa au văzut ieri nori de fum ieșind din curtea Ambasadei și o mulțime de mașini ale forțelor de securitate și intervenție. Vă asigurăm că nu s-a întâmplat nimic rău. Dimpotrivă, împreună cu Politia Romana și IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania, am avut un exercițiu comun de apărare chimică, biologică, radiologică și nucleară. De peste 15 ani, SUA sprijină România prin programe de pregătire și asistență, iar Defense Threat Reduction Agency (DTRA) a oferit recent un sprijin financiar constând în echipamente de protecție, detecție, monitorizare și decontaminare, în valoare de 380.000 de dolari", a anunţat Ambasada Statelor Unite pe Facebook.

Citeşte mai multe despre:   Statele Unite