Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Expoziţia „NATURAleţea în pictură”, găzduită de Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO "Nicolae Bălcescu",un veritabil dialog cultural București vs Alba Iulia (VIDEO)

Expoziţia „NATURAleţea în pictură”, găzduită de Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO "Nicolae Bălcescu",un veritabil dialog cultural București vs Alba Iulia (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 10 Iul 2018, 16:26
Expoziţia „NATURAleţea în pictură”, găzduită de Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO "Nicolae Bălcescu",un veritabil dialog cultural București vs Alba Iulia (VIDEO) Eveniment

Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO “Nicolae Bălcescu” va găzui timp de aproape două săptămâni expoziția “Naturalețea în pictură” sau “București vs Alba Iulia”.

Intrarea la eveniment este liberă și sunt așteptați toți iubitorii de artă.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

“Naturalețea în pictură” sau “București vs Alba Iulia” este o nouă expoziție în care patru artiști cu stiluri diferite își pun laolaltă creativitatea și talentul.

“Este un proiect la care lcurăm de ceva vreme, cu atât mai mult cu cât doi dintre artiști sunt de la Alba Iulia și au venit special pentru acest eveniment. Expoziția se numește “Naturalețea în pictură”. Este un joc de cuvinte pe care mi l-am permis dat fiind fiind că natura este subiectul comun care leagă cei patru artiști: Mihai Marin Cârstea, Maria Jarda, Ioana Raica și Mircea Năstase. Un refugiu mai frumos decât arta, aici unde totul este calm, totul este solar, totul este frumos, nici nu poate exista. La urma urmei, arta este o baricadă împotriva vremii și a vremurilor. Îi invităm pe toți, în număr cât mai mare, să vină să se bucure de această experiență”, a spus Mimi Necula, organizatoarea expoziţiei al cărei vernisaj a avut loc pe 9 iulie la Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO ,,Nicolae Bălcescu”.

Citeşte mai multe despre:   UNESCO