Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Peste 270 de expozanţi la cea mai mare expoziție de tehnică militară din estul Europei. Cele mai mari companii din lume au venit să prezinte tehnicile de luptă (VIDEO)

Peste 270 de expozanţi la cea mai mare expoziție de tehnică militară din estul Europei. Cele mai mari companii din lume au venit să prezinte tehnicile de luptă (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 16 Mai 2018, 20:46
Peste 270 de expozanţi la cea mai mare expoziție de tehnică militară din estul Europei. Cele mai mari companii din lume au venit să prezinte tehnicile de luptă (VIDEO) Eveniment

La Romaero s-a deschis cea mai mare conferință și expoziție de apărare, securitate și aeronautică din estul Europei, informează B1 TV. Atrase de anunţul guvernanţilor că România îşi va înnoi armamentul, cele mai mari companii din lume au venit să îşi expună tehnicile de luptă. Bell Helicopter a lansat o nouă propunere României de achiziţie de elicoptere. Şi nu este totul! Ministerul Apărării anunţă că ia în calcul şi înzestrarea cu submarine. 

Expoziția Black Sea Defense & Aerospace reuneşte la Romaero Baneasa peste 270 de expozanţi din domeniile apărării, securităţii cibernetice şi aeronauticii. Evenimentul  este cel mai mare de acest gen din estul Europei.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Acum, expozitia este cu atât mai importanta cu cât bugetul Armatei române a fost mărit la 2% din PIB.

Rachete, blindate, arme, aparatură sofisticată și tehnologie militare de ultimă generație sunt expuse la Romaero zilele acestea. 

Ministrul Apărarii are în plan achiziția unor submarine din Grecia: ”avem documentul pregătitor în CSAT și Parlament pentru aprobare. Luăm Grecia ca partener”.

Există mari așteptări și din zona de aviație. Bell Helicopter, de exemplu, a lansat o oferta de 48 de elicoptere. 

”Airbus a dovedit ca este un partener de încredere!”, a declarat, la rândul său, Serge Durand, șeful fabricii Airbus Helicopters de la Ghimbav.LOVITURĂ pentru Pro TV! Încă o vedetă are COVID-19

Expoziția Black Sea Defense & Aerospace prezintă și tehnica de supraveghere de ultimă generație. Grupul Thales, de exemplu, expune o gamă largă de sisteme care îndeplinesc cele mai exigente cerințe operaționale ale tuturor forțelor armate.

Oficialii prezenți la Roamero Baneasa au putut afla detalii și despre rachetele MBDA. Compania MBDA Missile Systems este o companie europeană multi-naţională specializată în producţia de rachete.
 

Citeşte mai multe despre:   BSDA 2018