Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Facebook testează chat-ul care „autodistruge” mesajele după o oră. Opțiunea este valabilă deocamdată în Franța pe aplicația Messenger

Facebook testează chat-ul care „autodistruge” mesajele după o oră. Opțiunea este valabilă deocamdată în Franța pe aplicația Messenger

Un articol de: - 13 Noi 2015, 14:00
Foto: boosharticles.com Eveniment

Rețeaua Facebook testează o opțiune nouă care va permite utilizatorilor să seteze „autodistrugerea” mesajelor după o oră. Această opțiune este testată în prezent în Franța, transmite slashgear.com.

Primele teste Facebook pentru această opțiune au început în 2014, cea mai cunoscută aplicație care folosește acest sistem fiind Snapchat.

Opțiunea prin care mesajele pot dispărea automat după o oră din aplicația Messenger este valabilă în Franța pentru utilizatorii de iOs dar și pentru cei care folosesc Android.

Se presupune că după ce Facebook a eșuat în cumpărarea Snapchat cu 3 miliarde de dolari, aceștia au decis să-și facă propriul sistem de „dispariție” al mesajelor.

Reprezentații gigantului Facebook au declarat că, deocamdată, opțiunea va fi disponibilă numai în Franța existând posibilitate ca ea să fie extinsă și în alte țări- acest lucru nefiind însă garantat.

Citeşte mai multe despre:   Facebook,   Android,   Franta\,   teste