Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Familia Bodnariu și-a recuperat copiii și a ajuns în România: "Mulţumim pentru că ne-aţi primit şi v-aţi rugat pentru noi. Lupta nu s-a terminat încă" (VIDEO)

Familia Bodnariu și-a recuperat copiii și a ajuns în România: "Mulţumim pentru că ne-aţi primit şi v-aţi rugat pentru noi. Lupta nu s-a terminat încă" (VIDEO)

Un articol de: - 26 Iul 2016, 12:52
Familia Bodnariu și-a recuperat copiii și a ajuns în România: "Mulţumim pentru că ne-aţi primit şi v-aţi rugat pentru noi. Lupta nu s-a terminat încă" (VIDEO) Eveniment

Familia româno-norvegiană Bodnariu, cea care s-a luptat luni de zile pentru recuperarea copiilor luați de Barnevernet, a ajuns în România. Potrivit unei înregistrări video, postate luni pe pagina de Facebook „Norway Return the Children to Bodnariu Family”, Marius şi Ruth împreună cu cei 5 copii ai lor au venit să-și petreacă vacanța la București.

Imaginile au fost surprinse în Biserica Filadelfia din Bucureşti, acolo unde fratele lui Marius, Daniel Bodnariu, este pastor.

Familia Bodnariu și-a recuperat copiii și a ajuns în România: "Mulţumim pentru că ne-aţi primit şi v-aţi rugat pentru noi. Lupta nu s-a terminat încă"„Ei sunt cei pentru care ne-am rugat şi Dumnezeu a răspuns rugăciunilor noastre”, a spus Daniel Bodnariu în prezentara fratelui său.

„Mulţumim pentru că ne-aţi primit şi v-aţi rugat pentru noi. Ne bucurăm împreună că Dumnezeu răspunde. În caz că mai erau îndoieli, avem acelaşi Dumnezeu, care a făcut minuni în trecut şi mai face şi astăzi. Vă mulţumim că ne-aţi susţinut şi v-aţi pus încrederea în Domnul. Ne bucurăm împreună. Lupta încă nu s-a terminat, dar suntem convinşi şi deplin încredinţaţi că Dumnezeu va duce la bun sfârşit ce a început. Ne bucurăm că ni s-a făcut parte de harul Său”, a spus Marius Bodnariu, care cu greu și-a stăpânit lacrimile.

 

Citeşte mai multe despre:   Norvegia