Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Familia Elodiei Ghinescu a depus cerere pentru executarea silită a bunurilor lui Cristian Cioacă

Familia Elodiei Ghinescu a depus cerere pentru executarea silită a bunurilor lui Cristian Cioacă

Un articol de: - 01 Oct 2014, 21:54
Familia Elodiei Ghinescu a depus cerere pentru executarea silită a bunurilor lui Cristian Cioacă Foto: totalimpact.ro Eveniment

Avocata familiei Ghinescu, Crina Radu, a depus la un executor judecătoresc cerere pentru executarea silită a bunurilor lui Cristian Cioacă în contul daunelor morale pe care fostul polițist este obligat să le plătească familiei Elodiei prin sentința definitivă a Curții de Apel Pitești.

Crina Radu a precizat că a cerut executarea silită a sumei totale de 250.000 de euro, relatează Mediafax.

Din această sumă, 150.000 de euro reprezintă despăgubirile morale pentru mama Elodiei, Emilia Ghinescu, la care se adaugă 100.000 de euro daunele morale stabilite de Curtea de Apel Pitești pentru fratele Elodiei, Robert Constantin Ghinescu.

Avocata familiei Ghinescu a mai spus că nu a putut cere executarea silită și pentru suma stabilită de instanță ca daune morale pentru fiul cuplului Cioacă-Ghinescu, întrucât bunica acesteia, Emilia Ghinescu, nu este reprezentantul legal al copilului.

Potrivit sentinței Curţii de Apel Pitești, Cristian Cioacă trebuie să plătească fiului său, Patrick-Matei Cioacă, 130.000 de euro daune morale pentru uciderea mamei sale.

În 18 iunie, poliţistul Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Piteşti la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, dispărută în urmă cu şapte ani, pedeapsa fiind mai mică decât cea dată de Tribunalul Argeş, de 22 de ani de închisoare.

Citeşte mai multe despre:   Elodia Ghinescu,   Cristian Cioacă,   executare silita