Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Familia Şoşoacă, un dublu pericol: soţul avocatei a pătruns în Parlament şi a devenit violent cu toată lumea!

Familia Şoşoacă, un dublu pericol: soţul avocatei a pătruns în Parlament şi a devenit violent cu toată lumea!

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 13 Apr 2021, 16:16
Familia Şoşoacă, un dublu pericol: soţul avocatei a pătruns în Parlament şi a devenit violent cu toată lumea! Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Eveniment

Diana Şoşoacă a primit şi ajutoare la circul pe care l-a făcut, marţi, în Parlament: femeia a fost însoțită, păzită și încurajată de soțul ei, Silvestru Șoșoacă, care a transmis live întregul incident pe pagina de Facebook a unui fost realizator tv și care i-a hărțuit și împins pe angajații Senatului. 

Avocata a venit la comisie cu mască din plastic, iar președintele comisiei, Iulia Scântei, i-a cerut lui Şoşoacă să poarte o mască de protecție conformă.

Pentru că i s-a refuzat intrarea pe motiv că nu poartă o mască regulamentară, Diana Șoșoacă a sunat la 112, afirmând totodată că a fost amenințată și agresată.

 

Soţul avocatei ţipa la funcţionari

 

În timp ce Diana Șoșoacă bloca ușa Comisiei Juridice cu piciorul și țipa că s-a dat ordin să fie bătută, soțul acesteia trăgea de ușă și țipa la cei doi funcționari parlamentari: „A, nu vrei? Dar cine ești tu să vrei sau să nu vrei mă?!”.

"Încălcați dreptul unui senator să intre într-o încăpere", țipa și Diana Șoșoacă. "Nu noi”, a răspuns angajatul Senatului. 

"Cum nu voi?”, a țipat soțul, după care s-a dus lângă funcționar și s-a împins amenințător în el.  

 Vești excelente! Se oferă câte 1 milion de dolari pentru 5 persoane care se vaccinează împotriva COVID-19

Silvestru Şoşoacă, violent verbal cu jurnaliştii

 

Soţul Dianei Şoşoacă s-a îndreptate cu țipete către presă, foarte agresiv: "Bă, voi pe ăștia i-ați întrebat dacă au legitimație sau nu, că pe mine m-ați întrebat!

"Domnii ne cunosc cine suntem”, a replicat funcționarul, potrivit postului Digi24.

Soțul: "Serios? Bă eșți persoană publică tu așa?”

Atunci cînd a fost întrebată în ce calitate a intrat soțul său în clădirea Parlamentului și participă la incident, Diana Șoșoacă a dat un răspuns grobian, invitând-o pe jurnalista care a pus întrebarea să se ducă cu Silvestru Șoșoacă „la o cafea, să-și rezolve problemele”.

Citeşte mai multe despre:   Diana Sosoaca