Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Familia Vlasov, lovită de pandemia de COVID-19: Soția a murit, avocatul este în spital, o fiică și o nepoată sunt infectate

Familia Vlasov, lovită de pandemia de COVID-19: Soția a murit, avocatul este în spital, o fiică și o nepoată sunt infectate

Un articol de: George Lupu - 25 Aug 2020, 14:21
Familia Vlasov, lovită de pandemia de COVID-19: Soția a murit, avocatul este în spital, o fiică și o nepoată sunt infectate sursa foto: ziaruldeiasi.ro Eveniment

Pandemia de coronavirus a lovit în mod tragic familia avocatului Mihail Vlasov, , fostul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României.  Viviana Vlasov, soţia acestuia s-a stins după o evoluţie rapidă a bolii, în timp ce avocatul este internat. Infectată cu COVID-19  este și una dintre fiicele sale, dar şi o nepoată. Acestea se află internate în spital, potrivit ziaruldeiasi.ro.

După moartea soţiei, Viviana Vlasov, atât avocatul, cât şi una dintre fiicele sale, Ingrid Vlasov, dar şi nepoata sa, Noelle, se află internaţi în spitale din Iaşi şi Bucureşti cu acelaşi diagnostic: COVID 19.

 

Virusul, contractat de la o rudă din București

 

Virusul ar fi fost contractat de la o rudă de la Bucureşti.  Referitor la modul în care membrii familiei Vlasov s-au infectat cu SARS CoV 2, surse oficiale din cadrul INSP au declarat: “Familia este infectată în totalitate. Aceştia au intrat în contact cu o rudă de la Bucureşti, cel mai probabil una dintre fiice”.

Avocatul Mihail Vlasov se află în acest moment internat la Spitalul de Pneumoftiziologie Iaşi cu infecţia cu SARS -COV-2, medicii spunând că acesta suferă de o formă medie de boală, iar că starea sa de sănătate este deocamdată una stabilă, acesta având şi comorbidităţi printre care şi diabet.

Pe 22 august, soţia acestuia, Viviana Vlasov a murit la 72 de ani la Spitalul de Boli Infecţioase, după aproximativ 10 zile de internare cu infecţia cu SARS -COV -2.

Cu două zile înainte de a muri, Viviana Vlasov a fost transferată la Terapie Intensivă, starea sa de sănătate agravându-se brusc. Deşi avea 72 de ani, medicii spun că Viviana Vlasov nu avea boli asociate grave, care ar fi putut grăbi decesul.

Fiica avocatului, Ingrid Vlasov şi nepoata acestuia, de 16 ani, Noelle Vlasov sunt internate la un spital din Capitală cu acelaşi diagnostic. Cu o săptămână înainte de moartea bunicii, Noelle Vlasov a scris pe contul său de intagram : „«Nu, eu nu iau virusul. O săptămână mai târziu însă, Nolle Vlasov anunţa tot pe contul de Instagram decesul bunicii sale. “Sunaţi-vă bunicii pentru ca într-o zi nu o sa mai aveţi pe cine suna”, a scris Noelle Vlasov . Tot în urmă cu două zile, Ingrid Vlasov, fiica avocatului Mihail Vlasov anunţa pe contul său de Instagram decesul mamei, postând cu tristeţe doar o poză, data naşterii şi al decesului.Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis

 

Controversele în care a fost implicat avocatul Vlasov

 

Mihail Vlasov a ţinut de mai multe ori prima pagina a ziarelor locale sau naţionale, fie că a fost vorba de scandaluri legate de Camera de Comert şi Industrie a României, ori de relaţia sa cu Mona Pivniceru, fost ministru al Jutiţiei în perioada Guvernului Ponta.

Mihail Vlasov a fost condamnat în 2018 la nouă ani şi zece luni de închisoare într-un dosar în care este acuzat de folosirea influenţei sau autorităţii în scopul obţinerii unor foloase, delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată. În dosar, sunt implicaţi şi fiica acestuia, creatoarea de modă Ingrid Vlasov, şi soţul ei, Marian Nedelcu.