Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Fata violată de cei şapte tineri din Vaslui a picat examenul de Bacalaureat, dar se va înscrie la o școală postliceală sanitară

Fata violată de cei şapte tineri din Vaslui a picat examenul de Bacalaureat, dar se va înscrie la o școală postliceală sanitară

Un articol de: - 01 Sep 2015, 15:01
Fata violată de cei şapte tineri din Vaslui a picat examenul de Bacalaureat, dar se va înscrie la o școală postliceală sanitară Eveniment

Fata violată de cei șapte tineri din Vaslui a picat examenul de Bacalaureat, obținând note sub 5.00 la matematică şi geografie și promovând doar la limba română, scrie adevarul.ro.

Cu toate că aceasta nu se simțea pregătită pentru Bacalaureat, psihologii din cadrul Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Vaslui au încurajat-o pe aceasta să susțină examenul.

Mai mult de atât, după examen, psihologii au încurajat-o pe aceasta să se înscrie la o şocală postliceală sanitară, urmând să se pregătească pentru examenul de bacalaureat de anul viitor.

Fata a absolvit Liceului "Ion Mincu" din Vaslui, însă, din cauza dramei prin care a trecut în noiembrie anul trecut, aceasta nu a reușit să se pregătească pentru examen.

"Din cauza traumei suferite, iniţial eleva nu ar fi dorit să susţină examenul de bacalaureat, temându-se de eşec, dar psihologii din cadrul CJRAE au convins-o să susţinp examenul”, a precizat Gabriela Plăcintă, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui.

Cei șapte violatori din Vaslui au primit între 5 ani şi 8 ani şi 4 luni de închisoare, pentru faptele lor. (Detalii AICI)

Citeşte mai multe despre:   Stiri Vaslui