Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Primele date de la procurori despre crima din Dâmboviţa: Fetiţa de 11 ani ar fi fost ucisă în prima jumătate de oră de la răpire

Primele date de la procurori despre crima din Dâmboviţa: Fetiţa de 11 ani ar fi fost ucisă în prima jumătate de oră de la răpire

Un articol de: Sebastian Pricop - 22 Sep 2019, 20:29
Eveniment

Un nou caz de dispariţie urmată de crimă a şocat România în acest weekend! La circa două luni de la tragedia de la Caracal, o fetiţă de 11 ani din Dâmboviţa a fost căutată mai bine de 48 de ore pentru a fi găsită în cele din urmă moartă cu urme de violenţă pe corp. 

În primele declaraţii date presei după trista descoperire, anchetatorii au anunţat că au un cerc de suspecţi privind crima din Dâmboviţa. Deşi au refuzat să confirme că principalul suspect este un cetăţean olandez care ar fi părăsit deja ţară, aceştia au arătat că un străin se află în acest cerc de suspecţi.

Potrivit anchetatorilor, fetița de 11 ani din localitatea Gura Șuții a fost ucisă la un interval de maximum 30-35 de minute de la momentul răpirii, care a avut loc vineri, la ora 17.16.

"Datele de urmărire penală indică la acest moment și fără niciun fel de dubiu ne idică faptul că fetița la momentul sesizării organelor de urmărire penală nu mai era în viață. Există o certitudine”, a declarat prim-procurorul Mihai Dincă de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

Principalul suspect a fost identificat prin faptul că a avut nevoie de 30 de minute pentru a parcurge un traseu de 3 minute.

"Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect în condițiile în care am văzut că autoturismul respectiv în momentul în care a ieșit din localitatea Gura Șuții a intrat în următoarea localitate la aproximativ 30 de minute în condițiile în care traseul respectiv poate fi parcurs în 2-3 minute”, a mai spus prim-procurorul într-o conferință de presă.

Fata de 11 ani, din localitatea Gura Suții, care vineri nu a mai ajuns acasă de la școală, a fost găsită, duminică, moartă.

Citeşte mai multe despre:   Dambovita
 
Loading...