Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Favoruri sexuale in schimbul permisului auto! Un agent rutier, trimis în judecată pentru abuz în funcție (VIDEO)

Favoruri sexuale in schimbul permisului auto! Un agent rutier, trimis în judecată pentru abuz în funcție (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 08 Aug 2016, 08:10
Favoruri sexuale in schimbul permisului auto! Un agent rutier, trimis în judecată pentru abuz în funcție (VIDEO) foto: carmenalbisteanu.ro Eveniment

Un agent rutier din Covasna cerea partide de sex candidatelor care dădeau examenul auto contra unor răspunsuri corecte la proba teoretică. După ce procurorii l-au monitorizat o vreme, agentul a fost trimis în judecată, pentru că a abuzat de funcție, arată B1 TV.

Procurorii sustin că agentul principal Adrian Anton din Covasna ar fi obţinut favoruri de natură sexuală de la o candidată in schimbul ajutorului său la completarea chestionarul de la proba teoretică. DNA a inceput ancheta in acest caz la inceputul anului. Doi instructori auto, nemultumiti ca poliţiştii le picau elevii la examene au început să le achite consumaţiile la restaurant politistilor Ilie Filip şi Adrian Anton.

„Satisfăcând cerinţele celor doi examinatori aveam speranţa că rata de promovabilitate să crească. Să nu lucrăm ca proştii şi să vină unii şi după 5 minute sau 10 minute ori 20 minute să spună că noi instructorii nu am făcut nimic şi că elevii nu sunt pregătiţi, deşi ştiam că este pregătit elevul", a explicat unul dintre instructori.

Favoruri sexuale in schimbul permisului auto! Un agent rutier, trimis în judecată pentru abuz în funcție

Cu timpul, aceștia au început să intermedieze şi mita candidaţilor care nu se descurcau la examene. Banii oferiți drept șpagă erau denumiţi codificat, în discuţiile instructorilor auto, drept „români" sau „cartofi".

O candidată la examen a povestit ca agentul Anton o observase încă din timpul lecţiilor de condus. Omul i-ar fi cerut o sărutare acesteia, însă femeia, şocată, l-ar fi refuzat.

Atunci, bărbatul i-a spus că este examinator şi că se vor vedea la examenul auto. Ea nu a ştiut să răspundă corect decât la 17 întrebări şi a picat testul. La scurtă vreme agentul a sunat-o şi a chemat-o la o întâlnire. Poliţistul şi candidata au ieşit în oraş si au luat masa împreună. De la restaurant, cei doi au mers acasă la agentul Anton unde au petrecut noaptea. Apoi femeia a promovat proba teoretică cu 22 de puncte.

Procurorii au descoperit şi alte două cazuri similare.Scandalul momentului! Anamaria Prodan n-a mai rezistat! A spus totul. Ce se întâmplă, de fapt, între ea şi Reghe?

Nu era interesat doar de traficarea atribuţiilor de serviciu în schimbul primirii unor sume de bani, ci era interesat şi de identificarea candidatelor care erau dispuse să întreţină relaţii sexuale cu el", au mai notat procurorii.

Mai multe scene in care agentul Anton cerea mită au fost surprinse de anchetatori.

„Aveţi ceva pentru mine? Băgaţi…. Tre să trăim. Ce să-i faci, asta-i viaţa".

„Mai bine la băiatu…. Cu ceva! Na, mă, băieţii ăştia o pus câte 300… de căciulă… da puneţi… câte 250", ar fi fost fost preţul cerut de agentul Anton, arata procurorii.

Agentul principal Adrian Anton a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru mai multe infracţiuni de corupţie, cele mai grave fiind de luare de mită, folosire abuzivă a funcţiei în scop sexual, şi abuz în serviciu. Alte 9 persoane au fost trimise in judecata in acelasi dosar pentru fapte de corupţie. Vorbim despre un comisar de poliţie şi doi instructori auto. Nici candidatii care au dat șpagă nu au scăpat mai ușor. Sumele oferite pentru promovare erau cuprinse între 100 de lei şi 1.000 de euro.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Covasna