Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment POVESTEA SFÂȘIETOARE a femeii care a amenințat cã se aruncã de pe bloc în Bârlad: A rămas fără nimic!

POVESTEA SFÂȘIETOARE a femeii care a amenințat cã se aruncã de pe bloc în Bârlad: A rămas fără nimic!

Un articol de: B1.ro - 15 Noi 2018, 11:07
POVESTEA SFÂȘIETOARE a femeii care a amenințat cã se aruncã de pe bloc în Bârlad: A rămas fără nimic! Eveniment

Femeia de 35 de ani, din Bârlad, care a amenințat că se aruncă de pe bloc are o poveste sfâșietoare.

Femeia, fostă călugăriță, a rămas fără nimic după ce a trăit o poveste interzisă de dragoste cu un arab, potrivit vremeanoua.ro.

Mai mult, în urma tentativei de suicid copilul  i-a fost luat de reprezentanții Protectiei Copilului chiar de la grădiniță.

„Institutia noastră a fost sesizată cu privire la acest caz de către reporterul ziarului Vremea Nouă, sens în care s-a procedat la evaluarea de urgență a situatiei ce a confirmat existenta unor elemente de risc pentru copilul cu vârsta de 4 ani care, la momentul interventiei, a fost identificat la grădiniță. Având în vedere aceste aspecte, minorul a fost securizat într-un centru de specialitate, loc unde va rămâne până la clarificarea situatiei sale psiho-sociale. Mentionăm faptul că situatia acestei familii nu a mai făcut obiectul activitătii institutiei noastre, sens în care, la acest moment, nu detinem informatii suplimentare”, a precizat Irina Cîmpeanu, purtãtor de cuvânt al Directiei Generale de Asistentã Socialã si Protectia Copilului Vaslui.

Mai exact, femeia s-a îndrãgostit de un arab, a rãmas însãrcinatã si a nãscut un copil, din cauza căruia a fost dată afară de la mănăstire, urmând să fie părăsită și de bărbat.

Astfel, din cauza lipsurilor materiale si mai ales a mortii mamei sale, fosta călugăriță a intrat într-o gravã depresie și cum nu are resursele materiale necesare pentru a se trata, starea i s-a agravat.

 „Tocmai din aceastã cauzã ea a ajuns sã-si piardã mintile, dar nu e om rãu, e o biatã femeie trãdatã, pãrãsitã, rãmasã singurã fãrã posibilitãti. As vrea sã iau eu bãiatul pânã când se va face ea bine, poate se va trata, cã are mare nevoie de tratament”, a spus o femeie, care îi este prietenã apropiatã.  

Citeşte mai multe despre:   Stiri Barlad