Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Femeie TERORIZATĂ de numărul de telefon al lui Iliescu: "Să fie vorba, oare, de un soi de mesaj discret..."

Femeie TERORIZATĂ de numărul de telefon al lui Iliescu: "Să fie vorba, oare, de un soi de mesaj discret..."

Un articol de: - 08 Mar 2018, 13:02
Eveniment

Ion Iliescu a decis să se distanțeze de membrii partidului pe care l-a înființat, refuzând în ultima vreme să se mai pronunțe direct pe subiecte ce țin de PSD și actualii lideri.

Și pentru a fi sigur că nu mai este deranjat, fostul președinte și-a schimbat și numărele de telefon: mobil și fix.

Recent, jurnaliștii de la inpolitics.ro au încercat să-l contacteze pe fostul șef de stat , pentru a-i solicita o declarație privitoare la apropiatul Congres extraordinar al PSD, dar, îl locul acestuia, a răspuns noua posesoare a numărului: o asistentă medicală, care a declarat că este exasperată de sutele de mesaje și apeluri pe care le primește de la oameni politici și jurnaliști.

”Țin să anunț public că acest număr de telefon nu-i mai aparține domnului Ion Iliescu. De două luni este înregistrat pe numele meu, prin intermediul unui abonament. Dacă aș fi știut că numărul a fost al lui Ion Iliescu, l-aș fi refuzat fără să stau pe gânduri! De când îl folosesc, sunt apelată zilnic de persoane necunoscute care doresc să vorbească cu domnul Ion Iliescu. Vă dați seama că nu este deloc plăcut! În fond, e vorba despre un deranj constant. Sunt asistentă medicală și răspund întotdeauna, chiar dacă nu cunosc numerele, fiindcă pe numărul acesta îmi telefonează și numeroși pacienți care își fac programări sau întâmpină situații neplăcute. Pe 3 martie, am fost de-a dreptul terorizată! Am primit sute de mesaje de felicitare pentru domnul Ion Iliescu, dar și sute de apeluri, până când, în pofida urărilor de bine, telefonul mi s-a blocat total. Cred că mi-a scris întregul PSD, de la lideri cunoscuți și până la oameni despre care nu auzisem niciodată! Până la urmă, dacă apelurile vor continua, probabil că voi renunța la număr. Îmi aduce prea multe bătăi de cap!”, a explicat asistenta medicală pentru sursa citată.

"Să fie vorba, oare, de un soi de mesaj discret transmis PSD, prin care fostul președinte să marcheze ruptura sa totală de partidul pe care l-a creat? Posibil, chiar probabil", conchide jurnalistul Răzvan Gheorghe.

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Ion Iliescu,   PSD,   asistentă medicală