Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment "Femeile frumoase și inteligente primesc și cadouri". O fostă agentă SRI, candidatul la CSM cu cea mai impresionantă declarație de avere. UPDATE Magistrat: Este averea dobândită de generații. Sunt un om simplu (VIDEO)

"Femeile frumoase și inteligente primesc și cadouri". O fostă agentă SRI, candidatul la CSM cu cea mai impresionantă declarație de avere. UPDATE Magistrat: Este averea dobândită de generații. Sunt un om simplu (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 09 Aug 2016, 13:06
"Femeile frumoase și inteligente primesc și cadouri". O fostă agentă SRI, candidatul la CSM cu cea mai impresionantă declarație de avere. UPDATE Magistrat: Este averea dobândită de generații. Sunt un om simplu (VIDEO) Eveniment

UPDATE: Magistratul Lavinia Nicoleta Coțofană a precizat într-o intervenție telefonică pentru B1 TV că răspunsul său a apărut în presă într-o variantă incompletă și că ea niciodată nu a declarat că a primit bijuterii de la bărbați străini. Aceasta a mai precizat că bunurile imobile sunt dobândite prin succesiune, iar diversele bijuterii sunt cadouri de la soț și de la alți membri ai familiei.

”Atrag atenția de la început că nu am exercițiul comunicării cu presa. Eu am avut o discuție cu un jurnalist și am avut percepția unei abordări subiective din partea doamnei jurnalist, care a dus, probabil, la un răspuns incomplet al meu și din cauza aceasta a ieșit ce a ieșit. Dacă cumva am jignit saa am ironizat pe cineva, eu îmi cer scuze.

Cu referire la bunurile imobile o să vă rog să observați că sunt dobândite prin succesiune. Din nefericire pentru mine, mi-a murit tatăl la 53 de ani de cancer. Sunt dobândite prin succesiune prin moartea bunicii, mama tatălui, iar ultimul imobil dobândit e o donație de la mama mea, în urma diagnosticării ei cu cancer în ianuarie anul trecut. Aproape toate imobilele sunt dobândite prin donație sau succesiune de la familia mea, pe care le are în posesie din anii 75-80 unele dintre ele. Nu sunt achiziționate acum.

Niciodată nu am spus că mi-am dobândit averea cât timp eram ofițer de informații. Dimpotrivă, i-am atras atenția doamnei Ondin că eu sunt magistrat abia din 2012 și că bunurile mele sunt dobândite anterior dobândirii calității de magistrat. Din cauza aceasta nu vedeam relevanța, iar eu credeam că dumneaei m-a sunat să discutăm despre proiectul meu de candidat.

Am văzut că a stârnit o adevărată controversă inelul meu. Inelul meu este cadoul la doi ani de la căsătorie făcut de soțul meu. El a activat doar în domeniul privat. Cu privire la ceasul meu Rolex, este cadou de la tatăl meu.

Cu privire la alte ineluțe, niciodată nu am spus că le-am dobândit de la alți bărbați. Dimpotrivă, sunt dobândite de la soț, familie, tată și unele sunt cadou de la iubitul cu care am avut o relație timp de zece ani înainte să mă căsătoresc.

Dacă aveam ceva de ascuns, nu le declaram. Ele sunt declarate din 2012 și sunt la a treia declarație de avere. Familia mea s-a ocupat cu agricultura și este averea dobândită de generații. Sunt un om simplu”, a explicat magistratul Lavinia Nicoleta Coțofană.

Aceasta a mai precizat că i-ar fi plăcut să discute despre proiectul său de candidat CSM, pentru că este un magistrat care are ce spune.

Magistratul Lavinia Nicoleta Coțofană: Este averea dobândită de generații. Sunt un om simpluPăcat! O mare personalitate mondială a murit! L-au găsit fără suflare, în închisoare!

Explicaţii şocante ale unei candidate la Consiliul Superior al Magistraturii! Vorbim despre magistratul Lavinia Nicoleta Coțofană de la Judecătoria Arad. Tânăra a înscris în declaraţia de avere o adevărată colecție de bijuterii cu platină, diamante și pietre prețioase, dar şi ceasuri scumpe, în valoare de 248.000 de euro, arată B1 TV.

Luată la întrebări de jurnalişti, a oferit un răspuns halucinant: Averea este dobândită legal. Femeile frumoase și inteligente primesc cadouri!

Dintre toate declarațiile de avere ale candidaților pentru Consiliul Superior al Magistraturii, sare în ochi aceea a magistratului Lavi­nia Coțofană de la Judecătoria Arad. Judecătoarea a trecut în declarația de avere o adevărată colecție de bijuterii cu platină, diamante și pietre prețioase sau ceasuri scumpe, în valoare de 248.000 de euro.

Cea mai scumpă bijuterie este un inel de platină cu diamant, care are valoarea de 70.000 de euro. Aproape toate bijuteriile au fost achiziționate în perioada 2002-2014, în perioada în care a fost ofițer SRI.

O fostă agentă SRI, candidatul la CSM cu cea mai impresionantă declarație de avere

Lavinia Nicoleta Coțofană mai deține două autoturisme: un Lexus din 2008 și o Honda din 2006. Deține si conturi bancare de peste 60.000 de euro, imobile, dar şi 3 arme! Explicaţiile date pentru averea colosală sunt halucinante.

"Averea mea e dobândită legal. Femeile frumoase și inteligente primesc și cadouri. Mi-au făcut cadouri bărbații, apoi soțul meu", a spus Nicoleta Coţofană, atunci cand a fost luata al intrebari de juirnalisti despre colecţia de bijuterii.

Jurnaliștii de la România Liberă scriu că judecătoarea Coțofană a fost a fost ofițer SRI timp de 11 ani, perioadă în care, susține ea, s-a ales cu prețioasele daruri.

Nu sunt singurele controverse care se lşeaga de numele sau. Sotul femeii, avocat de profesie, are probleme cu legea. Acesta a fost condamnat definitiv la patru ani închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală, prejudiciul ajungand la 100.000 euro.

Și președintele Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, Bogdan Mateescu, are o avere cel putin interesaanta rpin prisma documentelor. Un apartament de 64 de metri pătrați în Govora și două autoturisme, iar in acte nu a scris cu cât a achiziționat una din masini. Mateescu are și datorii la bancă. Este vorba despre 38.500 de euro; 30.000 de lei și pe cardul „descoperit"- 20.000 de lei.

Bogdan Mateescu a devenit cunoscut în 2012. Atunci acesta a propus și a obținut revocarea din CSM a judecătorului Cristi Dănileț.

Citeşte mai multe despre:   femei,   CSM,   declaratie de avere