Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Fenomen de tip CHUPACABRA, în Brăila! Toate animalele, SFÂRTECATE de o CREATURĂ MISTERIOASĂ (FOTO)

Fenomen de tip CHUPACABRA, în Brăila! Toate animalele, SFÂRTECATE de o CREATURĂ MISTERIOASĂ (FOTO)

Un articol de: - 05 Mai 2017, 15:51
Fenomen de tip CHUPACABRA, în Brăila! Toate animalele, SFÂRTECATE de o CREATURĂ MISTERIOASĂ (FOTO) Eveniment

Un fenomen straniu s-a abătut peste localitatea Măxineni, județul Brăila. Oamenilor le sunt omorâte animalele și orătăniile din curte peste noapte, fără a se auzi zgomote și fără a fi mâncate, lucru ce i-a dus pe localnici cu gândul la atacurile Chupacabra.

Primul nenorocire a avut loc în noaptea de 30 aprilie spre 1 mai, când unui sătean i-au fost omorâte 29 de oi. Animalele prezentau muşcături pe tot corpul dar nu era mâncat din ele.

Au urmat și alte atacuri: o femeie a rămas fără 30 de găini, iar altui sătean i-au fost omorâți 3 miei. La o zi distanță, într-o gospodărie au fost omorâți alți 20 de miei.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Straniul fenomen este anchetat acum de Poliție dar și de Direcția Sanitar Veterinară Brăila, scrie obiectivbr.ro. Echipa de criminalişti ajunsă la faţă locului a prelevat probe, iar DSV a dus o oaie la laborator, pentru analize.

Chubracabra este un animal misterios din zona Americii Latine, care atacă animale domestice, în special oi și capre, sfâșiindu-le fără a le mânca. Deși există numeroase relatări ale unor localnici, în special din Mexic, existența Chubracabra nu a fost confirmată oficial până în prezent.