Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Festivalul de Teatru "Ștefan Iordache", la a II-a ediție: Cinci zile de spectacol alături de artiști consacrați precum Maia Morgenstern, Marius Bodochi sau Monica Anghel (VIDEO)

Festivalul de Teatru "Ștefan Iordache", la a II-a ediție: Cinci zile de spectacol alături de artiști consacrați precum Maia Morgenstern, Marius Bodochi sau Monica Anghel (VIDEO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 15 Sep 2020, 16:04
Festivalul de Teatru "Ștefan Iordache", la a II-a ediție: Cinci zile de spectacol alături de artiști consacrați precum Maia Morgenstern, Marius Bodochi sau Monica Anghel (VIDEO) Eveniment

Festivalul de Teatru pentru Tineret "Ștefan Iordache" a deschis porțile unei noi ediții. Cinci zile de spectacol alături de artiști consacrați precum Maia Morgenstern, Marius Bodochi sau Monica Anghel vor încânta publicul într-un spațiu perfect organizat în contextul pandemiei de coronavirus.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Locuitorii Sectorului 5 și nu numai sunt așteptați la o nouă ediție a Festivalului de Teatru pentru Tineret ‘Ștefan Iordache’. Vor fi puse în scenă spectacole inedite, recitaluri de excepție, proiecții și ateliere de creație.

 

 

Festivalul de Teatru "ȘTEFAN Iordache", la cea de-a II-a ediție

 

 

„Ne bucurăm de prezența mai multor trupe de tineri actori, studenți și amatori. Pe parcursul a cinci zile se vor derula multe workshop-uri și diverse ateliere pentru tineri, cât și concursuri de trupe și tineri actori”, a spus Mariana Stoica de la Centrul Cultural ‘Ștefan Iordache’.Cum arată Bombonica, fosta soție a lui Liviu Dragnea (GALERIE FOTO)

„Sunt tare emoționată și cred că este un proiect binevenit. După cum vedeți, locul este neîncăpător. Oamenii vor să vină și aici, și în alte locuri, și în Parcul Sebastian. E un lucru tare sănătos. Sunt tineri, de vârste diferite, dar așteaptă actul artistic: Festivalul de Teatru, concerte cu momente de recitare, așa cum voi avea și eu, dar și colegul meu Marius Bodochi”, a spus actrița Maia Morgenstern.

„Prin acest festival, onorăm într-un fel memoria unui uriaș actor - Ștefan Ioradache. E o idee foarte bună, pentru că în vremurile astea dificile, frele, lumea se gândește la teatru”, a spus Marius Bodochi.

Festivalul este organizat de Primăria Sectorului 5, prin Centrul Cultural și de Tineret ‘Ștefan Iordache’, și are loc în Parcul Sebastian în perioada 14-18 septembrie 2020.