Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Festivalul FILMULUI TURCESC la București. Evenimentul organizat de Centrul Cultural și pentru Tineret “Ștefan Iordache” are loc până pe 22 noiembrie (VIDEO)

Festivalul FILMULUI TURCESC la București. Evenimentul organizat de Centrul Cultural și pentru Tineret “Ștefan Iordache” are loc până pe 22 noiembrie (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 20 Noi 2019, 12:00
Eveniment

Iubitorii cinematografiei turcești sunt invitați la un eveniment cu tradiție în București pana pe 22 noiembrie. În Săptămâna Filmului Turcesc, publicul va putea savura pelicule remarcabile din diferite genuri precum comedii, drame, dar și un film pentru copii.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Centrul Cultural și pentru Tineret “Ștefan Iordache” în colaborare cu Institutul Yunus Emre au dat startul Săptămânii filmului Turcesc la București.

Directorul Institutului cultural Yunus Emre și directorul Centrului Cultural al Sectorului 5, Florian Teodorescu, au participat la deschiderea evenimentului.

“Parteneriatul cu Institutul Cultural Yunus din București, pe care Centrul de Tineret “Ștefan Iordache” l-a inițiat anul trecut continuă. Avem o săptămână de filme românești și turcești dedicate tinerilor, elevilor din Sectorul 5. Vor fi filme turcești alese de Institutul Cultural Turc de la Ankara special pentru tinerii din România. Sunt filme educative, care prezintă situații de viață ”, a declarat Florian Teodorescu, Șef Birou Cultural, Proiecte, Evenimente.

În perioada 19-22 noiembrie, festivalul va oferi publoicului șase filme remarcabile din cinematografia turcă: drame, comedii și un film pentru copii.

Toate peliculele sunt subtitrate în limba română.

Intrarea este liberă.

Citeşte mai multe despre:   Primaria Sectorului 5
 
Loading...