Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Festivalul Summer Well: Reguli de participare şi acces

Festivalul Summer Well: Reguli de participare şi acces

Un articol de: B1 TV - 09 Aug 2013, 18:57
 Festivalul Summer Well: Reguli de participare şi acces Foto: bestmusic.ro Eveniment
Porţile festivalului Summer Well, care se va desfaşura sâmbătă şi duminică pe domeniul Știrbey din Buftea, se deschid, în ambele zile, la ora 15.00.

RATB a înfiinţat o linie specială de transport pentru acest festival. Accesul în spaţiul dedicat Summer Well va fi permis pe baza biletului valid, care va trebui păstrat pe toata durata festivalului.

La intrarea în spaţiul festivalului şi după validarea abonamentului participanţii vor primi câte o brăţară care va fi valabilă pe parcursul ambelor zile. Un abonament îi dă dreptul participantului la o singură brăţară.

Organizatorii menţionează că vânzarea sau cumpărarea la suprapreţ a abonamentelor şi a invitaţiilor este strict interzisă. Organizatorii recomandă achiziţionarea biletelor din punctele de vânzare autorizate.

Nu este permis accesul cu animale de companie. În cadrul festivalului nu este permis accesul cu sticle, conserve, artificii, umbrele, arme, lanțuri, obiecte periculoase, aparate foto profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video, căști de motocicleta sau bicicletă. Organizatorii festivalului precizează că nu vor stoca și păzi aceste obiecte pe durata evenimentului.

La Summer Well accesul copiilor sub 12 ani este gratuit și este permis dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, care trebuie să prezinte un abonament valabil pentru accesul său și al copilului la festival. Un părinte poate însoți un singur copil.

Organizatorii precizează că își rezervă dreptul de a verifica vârsta participanților, care vor trebui să poată prezenta pe toata durata festivalului o carte de identitate validă.

Pentru festival a fost creată o linie specială de transport, care este operată de Regia Autonoma de Transport București, în baza unui contract încheiat cu organizatorii festivalului. Autobuzele vor pleca în fiecare zi de festival din stația Muzeul Țăranului Român (în spatele Muzeului Antipa din Piața Victoriei) începând cu ora 14,30 și vor funcționa până în jurul orei 1,00.

Plecarea din Buftea se va face din stația amenajată lângă domeniul Știrbey. Prețul unei călătorii este de 3,5 lei pentru cei care au portofel electronic și 7 lei dus-întors pentru cei care nu au. Autobuzele vor circula la un interval de aproximativ jumătate de oră.

Contravaloarea biletelor nu este încasată de către festival, organizatorii subliniind că Summer Well nu este responsabil pentru eventualele întârzieri și alte neplăceri cauzate de felul în care circulă linia de transport dedicată.

În prima zi a Summer Well vor concerta Blood Red Shoes, Eugene McGuinness, Michael Kiwanuka, Glasvegas și The XX.

Duminică, pe scena de la Summer Well vor urca The Family Rain, Spector, Everything Everything, The Vaccines și Suede. Festivalul Summer Well va avea la ediția din acest an și o scenă secundară, pentru reprezentațiile trupei japoneze de dans ENRA, care vine în premieră în România.