Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Fiecare ZODIE are o carte de TAROT. Aceasta te poate ajuta să înțelegi multe lucruri

Fiecare ZODIE are o carte de TAROT. Aceasta te poate ajuta să înțelegi multe lucruri

Un articol de: B1.ro - 23 Apr 2018, 11:08
Eveniment

Tu știi ce carte de tarot reprezintă semnul tău zodiacal? Aceasta te poate ajuta să îţi înţelegi personalitatea.

Se spune că unele cărți de tarot reprezintă cele 12 semne ale zodiacului. 

Iată mai jos cartea de taror reprezentativă pentru fiecare zodie în parte.

1. Berbec- Împăratul

Împăratul reprezintă dominaţia și sugerează că eşti o persoană care îşi folosește farmecul l pentru a-i influența pe ceilalţi.

2. Taur- Hierofantul

Această carte de tarot reprezintă călătoria spirituală a unui ucenic pentru a deveni un profesor.

3. Gemeni- Îndrăgostiţii

Această carte de tarot reprezintă provocarea de a alege un partener potrivit. Cu toate acestea, dacă te afli sub semnul Gemeni, această carte reprezintă dificultatea cu care iei alegeri definitive în viață. Îndrăgostiţii te fac să te gândeşti de două ori înainte de a lua o decizie.

4. Rac- Chariotul

Dacă eşti Rac, personalitatea ta îi este echivalentă cărţii „Chariot”. Această carte de tarot îţi reaminteşte că viața este o călătorie constantă pe care trebuie să o urmezi cu mult optimism.

5. Leu- Forţa

Această carte de tarot a indica că adevărata forță a ta nu este forța fizică, ci forța spirituală. Ar trebui să te confrunți cu greutățile vieții cu puterea ta spirituală, care este imensă.

6. Fecioara- Pustnicul

Această carte reprezintă epuizarea cuiva în lumea în care trăieşte. Această carte care este legată de Fecioară , îţi sugerează că eşti sătul de această lume care te oboseşte și că ai nevoie de odihnă.

7. Balanţa- Justiţie

După cum poţi vedea, acest card conține simbolul Balanţei. Cartea de justiție reprezintă moralul, corectitudinea și egalitatea. Toate aceste trei lucruri sunt ceea ce vrei să vezi în această lume.

8. Scorpion- Moartea

Cartea de deces este cea mai neînțeleasă carte din Tarot, la fel cum Scorpionul este semnul zodiacal cel mai misterios. Cartea nu reprezintă moartea, ci reprezintă schimbările pe care trebuie să le faci. Acest card indică faptul că trebuie să renunți la lucruri care nuî îţi mai aduc niciun beneficiu și să începi o viață nouă.

9. Săgetător- Cumpătare

Această carte simbolizează lupta ta pentru a-ţi atinge obiectivele. Cardul de avertizare te sfătuiește să accepți obstacolele și să găseşti o modalitate de a le depăși.

10. Capricorn- Diavolul

Cartea Diavolul te încurajează să nu îţi mai arăţi partea cea mai bună înainte să te ocupe de partea cea rea. Vei străluci doar atunci când vei scăpa de credințele și negativitatea ta toxică.

11. Vărsător- Steaua

Această carte înseamnă că dacă eşti sub semnul Vărsătorului eşti la fel ca şi stelele – la milioane de ani lumină distanță de oameni. Conform acestei cărţi, trăieşti în viitor, iar inovativitatea ta poate face din această lume un loc mai bun.

12. Peşti- Luna

Această carte de tarot este asociată cu tot ce se poate referi la tine- subconștient, vise, hipnagogie, idei etc. Cardul de tarot al Lunii îţi spune să-ţi asculţi intuiția. Dacă simţi că ceva este în neregulă cu tine, trebuie să laşi asta în urmă.

 
 
 
Loading...