Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor: Normal era să fie primit la Senat. El spus că e ultima lui zi, ”fac infarct și o să mor” (VIDEO)

Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor: Normal era să fie primit la Senat. El spus că e ultima lui zi, ”fac infarct și o să mor” (VIDEO)

Un articol de: - 15 Sep 2015, 15:01
Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor: Normal era să fie primit la Senat. El spus că e ultima lui zi, ”fac infarct și o să mor” (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Fiica cea mare a lui Cornelui Vadim Tudor, Lidia, a declarat luni că i se părea normal ca trupul neînsuflețit al tatălui său să fie depus la Senat, însă că nu vrea să comenteze refuzul transmis de conducerea instituție.

”Noi am făcut o solicitare în acest sens. El a muncit 16 ani în Senat și ni se părea normal să fie depus acolo. Am înțeles că cererea a fost aprobată de domnul Tăriceanu și ar fi trebuit să fie votată în plenul Parlamentului și ar fi durat foarte mult.  Normal era sa fie primit. Dacă așa s-a hotărât, nu pot să comentez”, a declarat fiica politicianului, care a adăugat că au existat și propuneri din partea membrilor PRM  ca Vadim Tudor să fie depus la Opera Română sau la Ateneul Român.

Lidia a povestit și cum au decurs ultimele ore din viața tatălui său.

”El a sunat la 112 și pe urma a spus că nu mai rezistă și nu mai trăiește până vine salvarea si am plecat și ne-am întâlnit cu salvarea pe drum.  El spus că e ultima lui zi, «fac infarct și o să mor». Am avut speranțe până în ultima clipă, când ne-a spus că nu mai are niciun semn vital și trebuie să-l deconecteze, am sperat că poate nu-i așa”, a mai declarat fiica lui Corneliu Vadim Tudor.

Fiica lui Vadim Tudor: Trebuia să fie primit la Senat


Citeşte mai multe despre:   Corneliu Vadim Tudor,   sicriu,   Senat