Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Fiica lui Gheorghe Moroșan, agresorul din Onești, susține că personalul de la spital nu dorește să îi ofere informații despre starea tatălui ei: Situația este foarte grea. Nu pot decât să las capul plecat

Fiica lui Gheorghe Moroșan, agresorul din Onești, susține că personalul de la spital nu dorește să îi ofere informații despre starea tatălui ei: Situația este foarte grea. Nu pot decât să las capul plecat

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 04 Mar 2021, 23:45
Fiica lui Gheorghe Moroșan, agresorul din Onești, susține că personalul de la spital nu dorește să îi ofere informații despre starea tatălui ei: Situația este foarte grea. Nu pot decât să las capul plecat Sursa foto: zdbc.ro Eveniment

Tragedia de la Onești a îngrozit întreaga țară, în momentul în care un bărbat a ucis doi electricieni, pe balconul apartamentului său, după ce i-a sechestrat și i-a imobilizat. Fiica lui Gheorghe Moroșan a povestit detalii din cazul uciderii din județul Bacău.

Femeia susține că ar fi încercat să contacteze Poliția, chiar în momentul în care criza din fața blocului în care locuia tatăl său era în desfășurare. Fata agresorului susține, potrivti Antena 3, că i s-ar fi închis telefonul, deși s-ar fi prezentat și ar fi anunțat că vrea să ajute la detensionarea situației.

Situația este foarte grea. Nu pot decât să las capul plecat, cuvintele sunt de prisos, oricât am încercat să aplanez această situație.

Am sunat la Bacău, am sunat la București. Am spus despre ce e vorba, am spus cine sunt și mi s-a închis telefonul. Am sunat la sediile de poliție. Așa am avut în cap. Am sunat chiar și la presă. 'Nu avem mașină să ne deplasam în teren' mi-au spus de la Bacau.

Am încercat să vorbeasc cu el. Mi-a spus în telefon: 'Îmi doresc să îmi aducă acea hârtie!' (referitoare la posesia apartamentului, n.r.) Ce putere aveam eu, ca lumea să înțeleagă situația, să aducă acea hârtie, să salvăm acele vieți?

'Dom'le aduc un avocat, un notar. Arătăm hârtia. Dacă nu există, se putea inventa. Dom'le, vă aducem niște bani. Bani falși!' Chiar nu există în Poliția Română?”, a povestit femeia la Antena 3.

Totodată, potrivit sursei citate mai sus, femeia a mai explicat că de la momentul tragediei nu a mai putut lua legătura cu părinții ei, iar personalul de la spital nu ar dori să îi comunice informații cu privire la starea în care se află tatăl său.

Citeşte mai multe despre:   crima Onesti,   Cazul Onesti,   muncitori ucisi onesti