Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Filmul complet al mitei luate de Beuran: Denunțătoarea chirurgului de la Floreasca povestește pas cu pas cum i-ar fi dat banii (VIDEO)

Filmul complet al mitei luate de Beuran: Denunțătoarea chirurgului de la Floreasca povestește pas cu pas cum i-ar fi dat banii (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 15 Feb 2020, 10:25
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Eveniment

Denunţătoarea medicului Mircea Beuran face dezvăluiri incendiare. Carmen Haiducu, medic chirurg la Spitalul Floreasca a povestit despre cum a ajuns la profesorul Beuran, dar şi de momentul în care i-a dat banii, relatează B1 TV.

Şpaga a fost împachetată într-o cutie, tip cadou şi lăsată pe biroul profesorului imediat cum acesta a intrat în tură. Mai mult, denunţătoarea lui Beuran spune că a lăsat la DNA şi o înregistrare în care medicul primeşte mită. În fața ofițerilor DNA, Mircea Beuran a dat declarații contradictorii. Ba a spus că nu a primit acești bani, ba a lăsat să se înțeleagă faptul că denunțătorul ar fi putut lăsa banii în birou, în absența sa.

Medicul chirurg la Spitalul Floreasca, Carmen Haiducu a povestit pas cu pas momentul din 2018. Denunţătoarea medicului Mircea Beuran  a spus că a obţinut cei 10.000 de euro, în urma unui împrumut bancar. Iar banii urmau să i asigure postul de asistent universitar.

Banii au fost puşi într-o cutie de tip cadou, iar Carmen Haiducu  a spus că s-a dus, personal în ziua de 18 decembrie,la biroul lui Beuran. De asemenea,  într-o discuție pe care Beuran a avut-o cu Haiducu la data de 5 februarie 2020, înregistrată ambiental, a cărei transcriere se află la dosar, chirurgul recunoaște că a primit cei 10.000 de euro și a confirmat discuțiile anterioare dintre ei, precum și demersurile pe care le-a făcut pentru ocuparea postului. 

Carmen Haiducu a mai spus că toate informaţiile au fost date DNA.

În anchetă, medicul Mircea Beuran a dat declarații oscilante. Fie a spus că nu a primit acești bani, fie a lăsat să se înțeleagă faptul că denunțătorul, Carmen Haiducu, ar fi putut lăsa acești bani în birou, în absența sa.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Mircea Beuran
 
Loading...