Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Finlanda are Barnevernetul ei: Medicului Camelia Smicală i-au fost luați copiii în urma unei acuzații venite din partea soțului cu care se afla în divorț (VIDEO)

Finlanda are Barnevernetul ei: Medicului Camelia Smicală i-au fost luați copiii în urma unei acuzații venite din partea soțului cu care se afla în divorț (VIDEO)

Un articol de: - 08 Feb 2016, 19:28
Finlanda are Barnevernetul ei: Medicului Camelia Smicală i-au fost luați copiii în urma unei acuzații venite din partea soțului cu care se afla în divorț (VIDEO) Eveniment

Cazurile familiei Bodnariu și Nan, cărora Protecția Copilului din Norvegia (Barnevernet) le-au luat copiii, nu sunt singulare în țările nordice. Un medic român stabilit în Finlanda și-a pierdut copiii anul trecut în urma acuzațiilor formulate de soțul său cu care se afla în divorț.

Camelia Smicală, un doctor din Piatra Neamț, s-a stabilit cu mai mulți ani în urmă, împreună cu soțul ei și cei trei copii, dintre care unul dintr-o căsnicie anterioară. Din cauza neînțelegerilor, aceasta a hotărât să divorțeze. Din răzbunare, bărbatul a reclamat-o autorităților, susținând că intenționează să fugă cu cei doi copii pe care îi iau împreună din țară.


Imaginile surprinse arată “operațiunea” de ridicare a copiilor de către serviciile de protecție, o traumă atât dpentru minori cât și pentru mamă: Executorii judecătoreşti şi poliţiştii o imobilizează pe mama disperată, trăgând-o de haine şi culcând-o la pământ iar alţi oamenii ai legii iau pe sus pe cei doi copii de 6 şi 7 ani care au fost duşi apoi într-un centru social.

Video- Antena 1. O româncă, medic în Finlanda, a rămas fără copii în urma unor acuzații neprobate


“Un judecător, fără să mă asculte, fără să audieze martori… Pe baza minciunilor lui, fără niciun martor, efectiv fără proces a dat această sentinţă să-mi fie luaţi copii”
, spune dr. Smicală într-o declaraţie dată pentru Antena 1.

La rândul ei, femeia spune că a dus o viață de coșmar: “Copiii mei au fost traumatizaţi, au fost bătuţi, au fost brutalizaţi, au văzut cum mama lor care încearcă să-i apere este brutalizată în faţa lor. Copiii au spus tot timpul că ei nu vor să-şi vadă tatăl pentru că i-a brutalizat”.

 

Citeşte mai multe despre:   medic,   doctor,   Finlanda,   Norvegia ,   Protectia Copilului