Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Gabriela Firea acuză USR de intere obscure prin atacul la societăţile municipalităţii: "Probabil plâng de mila firmelor căpușă. UTI este una dintre ele" (VIDEO)

Gabriela Firea acuză USR de intere obscure prin atacul la societăţile municipalităţii: "Probabil plâng de mila firmelor căpușă. UTI este una dintre ele" (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 23 Noi 2018, 11:05
Gabriela Firea acuză USR de intere obscure prin atacul la societăţile municipalităţii: "Probabil  plâng de mila firmelor căpușă. UTI este una dintre ele" (VIDEO) Foto: Inquam Photos / George Calin Eveniment

Gabriela Firea a lansat un atac dur la adresa USR după decizia Curţii de Apel Bucureşti prin care se decide definitiv anularea tuturor hotărârilor de înființare a Companiilor Municipale de la Primăria Capitalei.

Primarul General a arătat că prin astfel de acţiuni precum cea făcută de USR în instanţă se arată că aceştia plâng de mila firmelor căpuşă precum UTI.

"Probabil că cei de la USR plâng de mila firmelor căpușă. UTI este una dintre ele. Documentația și caietele de sarcini se făceau la sediul UTI” a declarat Gabriela Firea, subliniind faptul ca înainte înființării companiilor municipale UTI era abonată la contractele cu Primaria.

Curtea de Apel București a decis joi anularea tuturor hotărârilor de înființare a Companiilor Municipale de la Primăria Capitalei. Soluția este definitivă și vine la capătul unui proces inițiat de USR în anul 2017. Aceştia au susţinut că înfiinţare a fost ilegală pentru că au fost adoptate cu votul a jumătate plus unu din numărul total de consilieri, și nu cu votul a două treimi.

Primarul General, Gabriela Firea, a anunţat că societăţiile înfiinţate de vor continua funcţiona în continuare în ciuda deciziei Curţii de Apel Bucureşti care a anulat definitiv hotărârile Consiliului General prin care acestea au fost înființate.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Gabriela Firea,   USR,   UTI