Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Firma baronului-pușcăriaș Bunea Stancu, abonată la contracte cu statul: Concivia SA modernizează Palatul de Justiție (VIDEO)

Firma baronului-pușcăriaș Bunea Stancu, abonată la contracte cu statul: Concivia SA modernizează Palatul de Justiție (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 05 Aug 2016, 15:27
Firma baronului-pușcăriaș Bunea Stancu, abonată la contracte cu statul: Concivia SA modernizează Palatul de Justiție (VIDEO) Foto: Puterea Eveniment

Baronul Bunea Stancu revine în prima plan. Deși este judecat pentru conflictele de interese privind mai multe afaceri cu statul, societatea pe care o deţine căştigă în continuare licitaţie după licitaţia. Compania Națională de Investiții i-a încredinţat firmei lui Bunea Stancu, un contract de 1,2 milioane de lei, scrie puterea.

Fațada Palatului de Justiție din Brăila și modernizarea instalației electrice a imobilului va fi efectuată de o firmă care a stârnit mari controverse. Concivia SA este patronată de personajul aflat deja în puşcărie, condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul "Mită la PSD"

Concivia SA, societatea controlată de fostul baron PSD Gheorghe Bunea Stancu a fost declarată câștigătoare a contractului de peste 1,2 milioane lei + TVA deşi la licitaţie au depus oferte alţi 7 operatori economici. Oferta celor de la Concivia SA a avut cel mai mic preţ, indeplinind astfel criteriul de departajare iar contractul derulat pe 36 de luni a fost atribuit la sfârşitul lunii trecute.

De-a lungul timpului, afacerile lui Stancu au avut ca beneficiar institutii oficiale ale statului român. Procurorii spun că doar dintr-o singură afacere a prejudiciat statul cu aproape 8 milioane lei.

Aşa obişnuia Gheorghe Bunea Stancu să le răspundă jurnaliştilor atunci când era întrebat de modul în care gestiona problemelor judeţului.

Firma baronului-pușcăriaș Bunea Stancu, abonată la contracte cu statul: Concivia SA modernizează Palatul de Justiție

Bunea Stancu, a agresat o jurnalistă B1 TV LA un comandemnt de iarnă în care era prezent şi ministrul Apărării Naţionale de atunci , Mircea Duşa. Totul dupa ce a fos intrebat dacă nu isi dă demisia după haosul din judeţ din acea iarnă. Între timp Gheorghe Bunea Stancu a fost condamnat în dosarul mita la psd la trei ani de inchisoare cu executare. Însa paradoxal afacerile ii merg strună.

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Stiri Braila,   licitatie