Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Fiscul se va reorganiza: ANAF înfiinţează direcţii noi şi creează 1.000 de posturi suplimentare

Fiscul se va reorganiza: ANAF înfiinţează direcţii noi şi creează 1.000 de posturi suplimentare

Un articol de: - 11 Sep 2015, 16:35
Fiscul se va reorganiza: ANAF înfiinţează direcţii noi şi creează 1.000 de posturi suplimentare Foto: Capital Eveniment

Inspectorii ANAF nu mai fac față fraudei din țara noastră. Astfel, s-a luat decizia ca Fiscul să fie reorganizat, va înființa direcții noi și va suplimenta numărul angajațiilor cu 1.000 de posturi.

Astfel, Direcţia generală de administrare a marilor contribuabili va fi organizată şi va funcţiona ca organ fiscal cu personalitate juridică şi buget propriu, în subordinea preşedintelui ANAF.

Totodată, documentul prevede organizarea şi funcţionarea în cadrul aparatului propriu al Fiscului a Direcţiei de executare silită cazuri speciale, precum şi a structurilor teritoriale subordonate organelor fiscale, cu atribuţii în coordonarea şi monitorizarea modalităţilor de executare silită, inclusiv a valorificării bunurilor sechestrate prin modalităţile prevăzute de lege, precum şi a aplicării
măsurilor asigurătorii, scrie Mediafax.

Direcţia verificări fiscale care gestionează programul de creştere a conformării voluntare a persoanelor cu venituri mari va fi reorganizată la nivel de direcţie generală, sub denumirea Direcţia generală control venituri persoane fizice.

Proiectul mai prevede înfiinţarea postului de secretar general adjunct, având în vedere dimensiunile şi complexitatea activităţii aparatului propriu al ANAF și a altor circa 1.000 de posturi

Citeşte mai multe despre:   ANAF,   Fisc