Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Fiul secretarului unei primării din Gorj, dat dispărut de mai bine de o lună: ”Ne-am îmbrățișat ca niciodată și se pare că pentru ultima dată"

Fiul secretarului unei primării din Gorj, dat dispărut de mai bine de o lună: ”Ne-am îmbrățișat ca niciodată și se pare că pentru ultima dată"

Un articol de: - 31 Aug 2015, 17:55
Fiul secretarului unei primării din Gorj, dat dispărut de mai bine de o lună: ”Ne-am îmbrățișat ca niciodată și se pare că pentru ultima dată" Foto: ecopolitic.ro Eveniment

Fiul secretarului Primăriei Albeni, Gorj, dispărut sau răpit de peste o lună jumătate, scrie ecopolitic.ro.

Din luna iunie, băiatul lucra la Timișoara. Ultima dată când a fost la Albeni, la familie, a fost în urmă cu peste o lună jumătate.Totul a decurs normal neexistând niciun moment care să te ducă cu gândul la această dispariție. Tatăl băiatului dispărut a declarat că singurul moment foarte interesant a fost în momentul în care a plecat.

Ne-am îmbrățișat ca niciodată și se pare că pentru ultima dată! Stau cu soția și când dăm filmul evenimentelor înapoi, la momentul când ne-am luat la revedere, începem să plângem la gândul că ne-a îmbrățișat atât de intens, ca niciodată, parcă a fost ultima oară! (...) Îmi cunosc foarte bine copilul, el nu rezista atâta timp să nu comunice până acum cu nimeni.Să nu i-a el legătura cu nimeni!?Nu trecea zi să nu sune pe cineva din casă, chiar și cănd era la muncă vorbea cu cineva! De ceva timp și-a închis și pagina de facebook unde am mai trimis mesaje”, a declarat pentru ecopolitic secrtarul din Albeni.

Când a plecat de la Albeni, a fost condus la gară urcându-se în tren cu destinația Timișoara!Din acel moment nu a mai fost văzut sau auzit de nimeni.Colegii din camera unde era cazat, la Timișoara, nu mai știau nici ei nimic de când a plecat acasă la Albeni.Are hainele tot în cameră, totul este nemișcat de când a plecat.

În primă fază, familia a luat legătura cu poliția Timișoara, care a început cercetările pornind de la firma unde lucra.S-a așteptat o perioadă pentru a vedea dacă băiatul v-a apărea la firmă, urmând a-și primi salariul.După acest moment, din ziua în care nu a apărut nimeni să ridice banii s-au declanșat cercetările.

Poliția Timișoara a început cercetările pe raza județului Timiș, mergând pe mai multe piste, mai ales pe zona traficului de persoane sau chiar trafic de organe, existând suspiciuni și chiar investigații legate de un grup infracțional care s-ar ocupa de asemenea lucruri, asemenea grup fiind în vizorul anchetatorilor de o perioadă de timp.

Citeşte mai multe despre:   Gorj