Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Florentina Nichita, soția primarului Iașiului: "Cred că sunt și motive politice la mijloc. Eu cred că pe parte politică nu au avut ce să îi facă și poate au fabricat dosarul acesta, folosindu-se de această tânără cu voia sau fără voia ei"

Florentina Nichita, soția primarului Iașiului: "Cred că sunt și motive politice la mijloc. Eu cred că pe parte politică nu au avut ce să îi facă și poate au fabricat dosarul acesta, folosindu-se de această tânără cu voia sau fără voia ei"

Un articol de: - 03 Iun 2015, 12:12
Florentina Nichita, soția primarului Iașiului: "Cred că sunt și motive politice la mijloc. Eu cred că pe parte politică nu au avut ce să îi facă și poate au fabricat dosarul acesta, folosindu-se de această tânără cu voia sau fără voia ei" Foto: mondonews.ro Eveniment

Florentina Nichita, soția primarului Iașiului, a vorbit pentru prima dată de la declanșarea scandalului în care este implicat Gheorghe Nichita despre aventura acestuia, percheziții și acțiunea procurorilor.

Despre amanta lui Gheorghe Nichita, femeia susține că nu o cunoaște și că a văzut-o la televizor, dar "nu cred că o urmărea pe această tânără cu ajutorul polițiștilor locali" - "nu știu ce s-a întâmplat, poate a fost provocat, poate a căzut într-o capcană. Cred că sunt și motive politice la mijloc. Eu cred că pe parte politică nu au avut ce să îi facă și poate au fabricat dosarul acesta, folosindu-se de această tânără cu voia sau fără voia ei".

Despre informațiile apărute în presă, soția primarului spune că "se vede clar că tot subiectul este politizat, se văd presiunile din presă care ascund interesele politice. Noi, aici la Iași, știm rivalitățile politice și cine controlează presa. Modul în care apar articolele, stenogramele, înregistrări mă face să mă gândesc că există o acțiune coordonată, cu rolul de a-l denigra pe soțul meu. Uitați-vă la cine este avocat în acest dosar, mai multe nu vreau să spun. Știu că de-a lungul ultimilor ani au existat afaceriști care și-au făcut un scop public în a-l denigra, a-l reclama și a-i crea procese pentru a-l determina să cedeze unor interese de-ale lor".

Florentina Nichita spune că împreună cu copiii săi l-a rugat pe primar să iasă din politică, dar el susținea că oamenii și nevoile pe care aceștia le au îl fac să continue, potrivit bzi.ro.

Altfel, Nichita și-ar dori să continue mandatul - "îl văd acasă mereu preocupat de cum se desfășoară activitatea în oraș și e destul de îngrijorat. Sunt multe proiecte pe care și le-a asumat în fața comunității și pe care astăzi nu le poate coordona. Până la urmă, tot scandalul acesta nu are legătură cu activitatea de primar".


Citeşte mai multe despre:   Gheorghe Nichita,   scandal,   amanta