Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Florin Cioabă, regele romilor, a ieșit din comă dar este în continuare în stare gravă

Florin Cioabă, regele romilor, a ieșit din comă dar este în continuare în stare gravă

Un articol de: B1 TV - 15 Aug 2013, 09:55
Florin Cioabă, regele romilor, a ieșit din comă dar este în continuare în stare gravă Eveniment
Florin Cioabă, autointitulatul rege al romilor ar putea fi adus la spitalul de urgenţă Floreasca.  Cioabă a ieşit din comă şi a fost examinat de şefului clinicii de cardiologie din Floreasca, Şerban Brădişteanu, în urma preinfarctului suferit.

„Se simte mai bine, a iesit din comă, a dat primele semne că tratamentul merge bine și avem speranțe mai mari ca oricând, pentru că timp de 2 zile am avut numai vești proaste din partea medicilor. Acum sperăm să meargă lucrurile într-o direcție bună. Încercăm cu echipa de medici de aici și cu ajutorul secret de stat din România să putem să-l ducem la un spital ori în țară, ori în străinătate după ce îl stabilizăm. Domnul președinte s-a interesat de  situația medicală a tatălui meu”, a declarat Dorin Cioabă, fiul regelui Florin Cioabă.

Pe de altă parte Iulian Rădulescu, împăratul romilor, a mărturisit că regele este într-o stare extrem de gravă şi că cel mai probabil va fi operat.

„El acum e într-o situație precară. E într-o comă profundă. Acum sunt medicii la el acolo să vadă care e problema. Am ordonat să îl aducă în România de acolo pentru că acolo medicii sunt mai dificili”, a spus Iulian Rădulescu.

Împăratul Iulian este sceptic în ceea ce privește șansele de supraviețuire ale lui Florin Cioabă.

„Eu zic că are şanse 10 la sută să scape. Sau mai de grabă aş spune chiar 3-4 la sută. E mult şi atât având în vedere stadiul în care se află”, a mai spus Iulian Rădulescu.

Şi fiul lui Florin Cioabă recunoaşte că situaţia regelui grea...

„Deocamdată nu este nicio îmbunătăţire a situaţiei, aşteptăm ca cei din ţară să ne ajute, în special domnul Raed Arafat, a promis că ne va ajuta, ne va da tot sprijinul ca să putem să-l mutăm din clinica asta, să vedem ori în țară ori în afara țării. E foarte slăbit, trebuie prima dată stablizat. Deci de intervenție chirurgicală va fi nevoie, dar nu știu când se va efectua”,  a mia spus Dorin Cioabă.

Împăratul Iulian Rădulescu spune că romii din toată ţara sunt îngrijoraţi de starea de sănătate a lui Cioabă.