Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Florin Cîțu: 7.165 de persoane s-au vaccinat la Maratonul Vaccinării din Capitală, în ultimele 24 de ore. Adică 5 persoane vaccinate pe minut! România, hai că se poate!

Florin Cîțu: 7.165 de persoane s-au vaccinat la Maratonul Vaccinării din Capitală, în ultimele 24 de ore. Adică 5 persoane vaccinate pe minut! România, hai că se poate!

Un articol de: Elena Stanciu - 08 Mai 2021, 16:59
Florin Cîțu: 7.165 de persoane s-au vaccinat la Maratonul Vaccinării din Capitală, în ultimele 24 de ore. Adică 5 persoane vaccinate pe minut! România, hai că se poate! Foto: gov.ro Eveniment

Premierul Florin Cîțu anunță că în primele 24 de ore ale maratonului de vaccinare anti-COVID-19 din București au fost vaccinate peste 7.000 de persoane, ceea ce înseamnă că în fiecare minut a fost administrat serul anti-coronavirus unui număr de cinci persoane. Într-o postare pe Facebook, șeful Guvernului a publicat harta tuturor maratoanelor de vaccinare aflate în desfășurare sau care vor avea loc în perioada următoare în România.

 

Florin Cîțu, despre maratonul de vaccinare din București: Cinci persoane, vaccinate pe minut! O veste foarte bună!

 

”7.165 de persoane s-au vaccinat la Maratonul Vaccinării din Capitală, în ultimele 24 de ore. Adică 5 persoane vaccinate pe minut! O veste foarte bună! Aveți aici harta tuturor Maratoanelor Vaccinării din țară, în perioada următoare. La fel, puteți merge și la centrele drive-thru. Salvați fotografia în telefon, să vă fie la îndemână, vă alegeți o zi și mergeți să vă vaccinați. Chiar și în acest weekend, după ce stați la o terasă, "pe chill", relaxați, la cafea. Sau după ce mergeți în parc. Doar dacă ne vaccinăm revenim la normalitate! România, hai că se poate!”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

Florin Cîțu: 7.165 de persoane s-au vaccinat la Maratonul Vaccinării din Capitală, în ultimele 24 de ore. Adică 5 persoane vaccinate pe minut! România, hai că se poate!

 

Maratonul vaccinării din Capitală se desfășoară timp de trei zile la Sala Palatului și la Biblioteca Națională 

 

Început vineri la ora 16.00, maratonul vaccinărilor din Capitală se desfășoară non stop, pe parcursul a trei zile, la centrele de la Sala Palatului și Biblioteca Națională, acolo unde există, în total 50 de fluxuri de vaccinare. Oamenii se pot prezenta la aceste centre doar cu buletinul și fără programare și vor fi imunizați cu serul anti-COVID-19 produs de Pfizer.Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, preciza vineri că, în acest moment, doar cine nu vrea să se vaccinezze nu poate face acest lucru în România.

"Toate aceste elemente de tip maraton de vaccinare şi crearea noilor centre de vaccinare de tip drive thru să permită într-un număr cât mai mare accesul oamenilor la vaccinare. De mâine (sâmbătă, 8 mai – n.r.) se permite prezentarea directă în toate centrele de vaccinare din ţară, în limita capacităţii de vaccinare a fiecărui centru. Cred că în momentul de faţă doar cine nu vrea să se vaccineze nu poate să facă acest lucru”, a spus Valeriu Gheorghiță.

Citeşte mai multe despre:   Florin Citu,   maraton de vaccinare ,   vaccinare anti-COVID-19