Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Florin Cîțu: Am discutat cu cei din sectorul HoReCa. Spun că își vor vaccina tot personalul. E nevoie și de cetățeni să se înregistreze și să se vaccineze ca să avem o vară normală (VIDEO)

Florin Cîțu: Am discutat cu cei din sectorul HoReCa. Spun că își vor vaccina tot personalul. E nevoie și de cetățeni să se înregistreze și să se vaccineze ca să avem o vară normală (VIDEO)

Un articol de: Elena Stanciu - 16 Apr 2021, 12:09
Florin Cîțu: Am discutat cu cei din sectorul HoReCa. Spun că își vor vaccina tot personalul. E nevoie și de cetățeni să se înregistreze și să se vaccineze ca să avem o vară normală (VIDEO) Eveniment

Premierul Florin Cîțu face din nou apel la populație să se vaccineze împotriva coronavirusului pentru că aceasta este ”singura soluție de a ieși din pandemie”. Într-o declarație de presă pe care a susținut-o vineri dimineață, după vizita la centru de vaccinare de la Școala ”Ion Creangă” din Cluj-Napoaca, Cîțu a spus că România începe să aibă dozele de vaccin anunțate până acum și că în urma discuțiilor cu reprezentanții HoReCa a reieșit că aceștia vor să-și vaccineze personalul.

 

Florin Cîțu: Începem să avem exact dozele pe care le tot anunțam

 

”Suntem în plină campanie de vaccinare și pe parcurs s-au modificat lucrurile. Începem să avem exact dozele pe care le tot anunțam și acum trebuie să vină lumea să se înregistreze să se vaccineze.

Avem câteva modificări care vor apărea în zilele următoare. În primul rând, vom da posibilitatea de a avea centre de vaccinare cu Pfizer drive thru. Se va face în perioada următoare. Va începe de la București, dar sunt sigur că și la Cluj va fi un centru.

Vom transforma mai multe centre AstraZeneca în centre Pfizer pentru a permite mai multor cetățeni să se vaccineze și vom permite companiilor, operatorilor economici să aibă centre de vaccinare unde vom furniza vaccin în funcție de zonă ș.a.m.d”, a declarat Florin Cîțu.

 

Cîțu: Am discutat cu sectorul HoReCa, care a spus că își va vaccina tot personalul

 

Pentru a avea o vară normală e nevoie ca cetățenii ”să se înregistreze și să se vaccineze”.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

„Am ajuns la capacitatea de 115.000 de doze pe zi. Vom ajunge la 120.000 de doze pe zi. Avem dozele, ne-am ocupat să avem vaccin, avem centrele de vaccinare. Dacă românii vor să revenim la normal, și trebuie să revenim la normal, trebuie să se înscrie și să se vaccineze. Este singura soluție, în acest moment, de a ieși din pandemie. Vrem să ne bucurăm de concediu în această vară, vrem să revenim la viața normală, atunci trebuie să ne vaccinăm.

Avem aceste două luni. Am spus că la 1 iunie este prima bornă, trebuie să atingem acea țintă de 5 milioane de persoane vaccinate. Am discutat cu sectorul HoReCa, care a spus că își va vaccina tot personalul, deci operatorii economici vor să vaccineze, avem dozele, dar e nevoie și de cetățeni să se înregistreze și să se vaccineze ca să avem o vară normală”, a mai spus Florin Cîțu.

Florin Cîțu: Am discutat cu cei din sectorul HoReCa. Spun că își vor vaccina tot personalul. E nevoie și de cetățeni să se înregistreze și să se vaccineze ca să avem o vară normală

 

Citeşte mai multe despre:   Florin Citu,   vaccinare anti-COVID-19,   campanie de vaccinare