Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Florin Cîțu: Aș vrea să pot mulțumi personal fiecărui om care s-a alăturat, prin vaccinare, luptei împotriva COVID-19. Vaccinarea este singura modalitate de a scăpa de această pandemie

Florin Cîțu: Aș vrea să pot mulțumi personal fiecărui om care s-a alăturat, prin vaccinare, luptei împotriva COVID-19. Vaccinarea este singura modalitate de a scăpa de această pandemie

Un articol de: Elena Stanciu - 18 Apr 2021, 20:39
Florin Cîțu: Aș vrea să pot mulțumi personal fiecărui om care s-a alăturat, prin vaccinare, luptei împotriva COVID-19. Vaccinarea este singura modalitate de a scăpa de această pandemie Foto: Guvernul României / Facebook Eveniment

Premierul Florin Cîțu face un nou apel la români să se vaccineze împotriva noului coronavirus. Într-un mesaj publicat duminică seară pe pagina sa de Facebook, șeful Guvernului le mulțumește tuturor celor care s-au ”alăturat, prin vaccinare, luptei împotriva COVID-19”, fie că este vorba despre oameni obișnuiți sau persoane publice.

 

Florin Cîțu: Vaccinarea este singura modalitate de a reveni cât mai repede la normalitate

 

”Aș vrea să pot mulțumi personal fiecărui om care s-a vaccinat. Fiecărui om care s-a alăturat, prin vaccinare, luptei împotriva COVID-19. Mulțumesc, de asemenea, persoanelor publice care au ales să facă acest lucru în mod deschis și au transmis un mesaj important în societate”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

”Vaccinarea este singura modalitate de a scăpa de această pandemie și de a reveni cât mai repede la normalitate”, a subliniat prim-ministrul.

Într-o conferință de presă pe care a susținut-o duminică, șeful Guvernului a anunțat că Bucureștiul a ajuns la o rată de vaccinare de 20% din populație.

”Bucureștiul a ajuns la o rată de vaccinare de aproape 20%, Ilfovul, aproape 18%, deci lucrurile merg bine și putem să ajungem la 50% la sfârșitul lunii mai, așa cum spuneam”, a declarat Florin Cîțu.

Florin Cîțu: Aș vrea să pot mulțumi personal fiecărui om care s-a alăturat, prin vaccinare, luptei împotriva COVID-19. Vaccinarea este singura modalitate de a scăpa de această pandemie

Gata, e oficial! Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea

 

Câți români au primit vaccinul anti-COVID-19 în ultimele 24 de ore 

 

Potrivit celor mai recente date cu privire la evoluția campaniei de vaccinare din România, publicate duminică seară de Comitetul Național pentru Coordonarea Activităților de Vaccinare anti-COVID-19 (CNCAV), în ultimele 24 de ore, la nivel național, au fost vaccinate aproape 72.000 de persoane.

Astfel, de la începutul campaniei naționale de imunizare și până acum, peste un milion de români au primit prima doză de ser anti-COVID-19, iar peste 1,6 milioane de persoane au îndeplinit schema completă de vaccinare.

Citeşte mai multe despre:   Florin Citu,   vaccinare anti-COVID-19,   campanie de vaccinare