Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Florin Cîțu: Avem nevoie de o nominalizare pentru Ministerul Sănătății. E nevoie de o conducere stabilă, de cineva care să fie în această luptă cu pandemia (VIDEO)

Florin Cîțu: Avem nevoie de o nominalizare pentru Ministerul Sănătății. E nevoie de o conducere stabilă, de cineva care să fie în această luptă cu pandemia (VIDEO)

Un articol de: Elena Stanciu - 19 Apr 2021, 12:48
Florin Cîțu: Avem nevoie de o nominalizare pentru Ministerul Sănătății. E nevoie de o conducere stabilă, de cineva care să fie în această luptă cu pandemia (VIDEO) Foto: Inquam Photos / George Călin Eveniment

Premierul Florin Cîțu a declarat, luni, că așteaptă o propunere pentru funcția de ministru al Sănătății din partea USR PLUS, subiniind că este nevoie de stabilitate în acest minister, mai ales în contextul pandemiei de coronavirus.

 

Florin Cîțu: Ministerul Sănătății are nevoie de o conducere stabilă

 

”Avem nevoie de o nominalizare pentru Ministerul Sănătății. Este foarte important să continuăm. Ministerul Sănătății are nevoie de o conducere stabilă, de un ministru, nu doar un ministru interimar, de cineva care să fie în această luptă cu pandemia. Avem în continuare nevoie de mai multe paturi la ATI. Este nevoie de responsabilitate în actul de guvernare. Așteptăm și sunt sigur că vom primi în cel mai scurt timp un ministru competent care să facă față acestei situații”, a declarat Florin Cîțu, la finalul ședinței conducerii PNL.

Referitor la situația pe care a găsit-o la Ministerul Sănătății, unde asigură conducerea interimară, Florin Cîțu a precizat: ”Mă voi uita la toate documentele care au fost emise în ultima perioadă pentru că deja avem două documente sau trei, unul dintre ele în afara cadrului legislativ, altele au fost publicate în Monitorul Oficial – înțeleg că avem o problemă cu documente publicate cu numere de telefon, ceea ce este o nebunie. Trebuie să vedem ce s-a întâmplat în ultimele patru luni cu aceste documente. Voi investiga orice situația atât timp cât sunt acolo”.

Potrivit unor surse B1.ro, premierul ar fi declarat în ședința liberalilor că ce a găsit la Ministerul Sănătății este ”îngrozitor”.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!

Cîțu: Portofoliul Sănătății revine USR PLUS

 

Și în conferința de presă pe care a susținut-o duminică, Florin Cîțu a spus că așteaptă ca cei de la USR PLUS să vină cu un nume pentru funcția de ministru al Sănătății, precizând că acest protofoliu le revine în continuare. 

”Aștept desemnarea ministrului Sănătății de la USR PLUS. Este un portofoliu care revine USR PLUS. Până atunci, voi asigura interimatul și mă voi asigura că lucrurile vor funcționa în mare parte bine”, a spus Florin Cîțu.

Citeşte mai multe despre:   Florin Citu