Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Fosta soție a lui Condrea: Ședințele la psiholog l-au scos din depresie, dar Uliana Ochinciuc l-a convins să renunțe la ele. Dacă ședințele continuau, nu cred că șirul infracțiunilor lui ajungea atât de departe (VIDEO)
Exclusiv

Fosta soție a lui Condrea: Ședințele la psiholog l-au scos din depresie, dar Uliana Ochinciuc l-a convins să renunțe la ele. Dacă ședințele continuau, nu cred că șirul infracțiunilor lui ajungea atât de departe (VIDEO)

Un articol de: - 20 Iul 2016, 10:01
Fosta soție a lui Condrea: Ședințele la psiholog l-au scos din depresie, dar Uliana Ochinciuc l-a convins să renunțe la ele. Dacă ședințele continuau, nu cred că șirul infracțiunilor lui ajungea atât de departe (VIDEO) Eveniment

Parchetul General a dat o decizie de clasare a dosarului privind moartea lui Dan Condrea, probele administrate demonstrând că a fost vorba despre o sinucidere. (Detalii AICI) Laura Georgescu, fosta soție a lui Condrea, a susținut pentru B1 TV că nu poate contesta o decizie a procurorilor, dat fiind că aceasta se bazează pe o expertiză criminalistică și una tehnică.

În schimb, Georgescu a precizat că Dan Condrea a intrat în depresie după moartea mamei lui, în 2003, și că ea l-a convins să meargă la un psiholog. Ședințele chiar au funcționat, dar Uliana Ochinciuc, cea care i-a devenit soție ulterior, l-a convins să renunțe la medic, iar lipsa ședințelor l-au adus iar în starea de depresie.

Laura Georgescu a insistat că, medic fiind, și-a dat seama că fostul patron Hexi Pharma era deprimat, a cerut ajutorul colegilor ei de breaslă și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l ajuta, dar toate eforturile au fost zadarnice după ce Uliana Ochinciuc l-a convins să renunțe la psiholog.

Georgescu a mai spus că știe mai multe lucruri și a dorit să le spună autorităților, dar acestea nu au fost interesate.

Laura Georgescu, primele declarații după clasare dosarului privind moartea lui Condrea

”În 2008, când soțul a plecat de acasă în mod inexplicabil, am vorbit cu doamna doctor Ileana Antonescu pentru că aveam suspiciunea că Dan are depresie severă și mi-era frică să nu i se întâmple ceva. Ea era șefa Societății Române de Psihanaliză. Ea mi-a spus că nu se mai ocupă de pacienți și că a devenit șefă într-un serviciu secret din România. Ea mi-a recomandat o colaboratoare de-ale dânsei, pe doamna doctor Anca Anefi, o bună profesionistă. Eu am făcut psihanaliză la dânsa pentru a mă împăca cu fostul soț, apoi i-am pus în legătură pe cei doi. El a continuat să meargă la ședințe la dânsa.

Uliana a insistat să renunțe la aceste analize la doamna psiholog, care nu-i dădea pastile, doar vorbeau. Dan a abandonat ședințe la insistențele Ulianei. Ca medic, am cerut ajutorul colegilor pentru că el respingea ideea că are nevoie de ajutor și Uliana, medic, l-a convins să renunțe la aceste ședinte. Ca medic și soție am făcut tot ce a fost omenește posibil.

Avea depresie severă din 2003, când mama lui a murit. Pe mine mă copleșea cu toate sarcinile de serviciu și el pleca să se distreze să-și revină... Dacă ședințele continuau, nu cred că șirul infracțiunilor lui ajungea atât de departe și atât de agravat”, a susținut Laura Georgescu pentru B1 TV.L-au prins conducând cu 124 km/h în localitate, în România. Şoferul i-a spus o singură frază judecătorului, care, apoi, l-a iertat complet

Citeşte mai multe despre:   dan condrea,   Laura Georgescu,   depresie,   sinucidere