Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Foştii directori generali ai UM Sadu Lori Boian şi Nicolae Dijmărescu vor fi cercetaţi în libertate

Foştii directori generali ai UM Sadu Lori Boian şi Nicolae Dijmărescu vor fi cercetaţi în libertate

Un articol de: - 04 Sep 2013, 20:57
Foştii directori generali ai UM Sadu Lori Boian şi Nicolae Dijmărescu vor fi cercetaţi în libertate Foto: gorjtv.ro Eveniment
Foştii directori generali ai UM Sadu Lori Boian şi Nicolae Dijmărescu vor fi cercetaţi în libertate, după ce Tribunalul Gorj a respins, miercuri, propunerea de arestare preventivă,.

Un alt coleg al acestora a fost reținut, au decis procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Conform unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, dat publicităţii miercuri, cei doi foşti directori generali sunt acuzaţi de mai multe ilegalităţi, până acum instituţia comunicând că ambii ar fi învinuiţi doar de instigare la delapidare, scrie Mediafax.

"Faţă de inculpatul Boian Gheorghe Lori, care a îndeplinit funcţia de director general al S.C. U.M. SADU S.A. în perioada 16.12.2005-16.06.2012, procurorul a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru comiterea infracţiunilor de instigare la delapidare cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată, evaziune fiscală şi spălare de bani. Faţă de inculpatul Dijmărescu Nicolae, care a îndeplinit funcţia de director general al S.C. U.M. SADU S.A. în perioada 20.12.2012-01.05.2013, procurorul a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru comiterea infracţiunilor de instigare la delapidare cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată, evaziune fiscală, spălare de bani, instigare la fals intelectual şi omisiunea sesizării organelor judiciare", se menţionează de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.