Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Fostul deputat Nati Meir a primit mandat de arestare pentru 29 de zile pentru înșelăciune

Fostul deputat Nati Meir a primit mandat de arestare pentru 29 de zile pentru înșelăciune

Un articol de: B1 TV - 02 Aug 2012, 08:49
Fostul deputat Nati Meir a primit mandat de arestare pentru 29 de zile pentru înșelăciune Eveniment

Nati Meir a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Fostul om politic este acuzat de înşelăciune. El le-ar fi promis locuri de muncă în Israel unor cetăţeni, dar nu şi-a îndeplinit promisiunea şi în schimb le-ar fi luat şi banii.

„Principala problemă este că inculpatului i s-a încalcat dreptul la apărare, toate măsurile fiind dispuse din scurt. Nu a putut să dea declarație, dat fiind starea sa de sănătate”, a declarat avocata lui Meir, Mihaela Boțilă.

Aceasta susţine că medicii nu au putut garanta că acesta poate face faţă unui astfel de demers şi a fost înlăturat din sală.

„Nu a fost audiat! Inculpatul nu a fost audiat. Aici este și problema. Acesta a solicitat să dea declarații în cursul zilei de mâine, deoarece astăzi, dat fiind internarea de la pranz nu a putut să dea declarații fiind cu tensiune foarte mare și sunt cunoscute problemele de sănătate ale dânsului”, a mai spus avocata.

Deşi Nati Meir ar fi primit bani în schimbul asigurării unor cetăţeni că le găseşte locuri de muncă în Israel, nu a reuşit să se ţină de cuvânt.

„După ce am sunat, am aflat că stau de vorba cu Nati Meir. Vorbind cu el , mi-a dat adresa unde are firma, George Vraca, am fost acolo, ne-am întâlnit acolo și mi-a spus care sunt condițiile pentru plecare”, a declarat un bărbat pagubit de Meir.

Încântat de ceea ce i s-a propus, omul și-a dat demisia de la locul de muncă în speranța că va duce o viață mai bună in altă țară.

„L-am sunat acum o luna de zile, undeva într-o joi și mi-a spus că pot să-mi dau demisia că în următoarea joi plec. Ceea ce nu s-a întâmplat. Condițiile au fost 800 de ron pentru înscriere, în prima fază 250 de euro pentru bilet, numai pentru dus. La puțin timp am fost sunat că trebuie să mai plătesc un bilet după care am mai mers cu încă 100 de euro și 100 de dolari”, a mai spus păgubitul, care speră ca acum să se facă dreptate.

Mandat de arestare pe numele lui Nati Meir
Embed:

Citeşte mai multe despre:   mandat de arestare,   Israel,   locuri de munca