Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Fostul episcop de Huşi, implicat într-un scandal sexual, trăiește pe picior mare: Are salariu de ZECI DE MII DE LEI și mai multe MAICI PE POST DE MENAJERE (VIDEO)

Fostul episcop de Huşi, implicat într-un scandal sexual, trăiește pe picior mare: Are salariu de ZECI DE MII DE LEI și mai multe MAICI PE POST DE MENAJERE (VIDEO)

Un articol de: - 11 Ian 2018, 13:29
Fostul episcop de Huşi, implicat într-un scandal sexual, trăiește pe picior mare: Are salariu de ZECI DE MII DE LEI și mai multe MAICI PE POST DE MENAJERE (VIDEO) Eveniment

Fostul episcop de Huşi trăieşte pe picior mare în Moldova. Corneliu Bârladeanu locuieşte la Mănăstirea Văratec, are un salariu de zeci de mii de lei şi mai multe maici care îl îngrijesc zi de zi.

Asta după ce Bârlădeanu a fost demis cu greu din fruntea Episcopiei în urma scandalului sexual în care a fost implicat.

Fostul episcop de Huşi, implicat într-un scandal sexual, trăiește pe picior mare: Are salariu de ZECI DE MII DE LEI și mai multe MAICI PE POST DE MENAJERE

Mănăstirea de maici Văratec din Moldova este locul în care fostul episcop de Huşi s-a retras. Aici Corneliu Barladeanu are o viaţă de invidiat. Potrivit presei locale, maicutele au grija ca fostului episcop sa nu ii lipseasca nimic si ii pregatesc bucate alese.

De asemnea şi camerele în care locuieşte Onilă au fost redecorate, iar persoanele care intră în contact cu el trebuie să îi se adreseze cu "Preasfinţia voastra".

Reprezentanţii Mitropoliei Moldovei și Bucovinei au declarat pentru presa locală că Barladeanu este un episcop care s-a retras deci are dreptul de a primi o locuință.

Astfel bărbatul are un salariu de 20.000 de lei, iar alături de el în mănăstire trăieşte şi fratele lui, care îi este şi şofer.

 „Patriarhia Română nu poate avea o poziţie oficială în legătură cu gradul de smerenie, pocăinţa si bun-simt din viaţa nimănui. Decizia Sf. Sinod în legătură cu acceptarea retragerii din funcţie a fostului episcop de Husi nu îi stabilea acestuia un domiciliu. Atunci, însă, s-a menţionat faptul ca Episcopia Devei si Hunedoarei se oferise să-i pună la dispoziţie o locuinţă. Fostul episcop a refuzat-o ulterior, dorind, se pare, să rămână în zona Moldovei, ceea ce vedem că s-a şi întâmplat. Singurii care pot oferi detalii şi, eventual, o poziţie oficială, sunt aşadar cei în jurisdicţia cărora se află fostul episcop, ei fiind si cei care l-au sprijinit în demersurile sale de schimbare a domiciliului", a declarat VASILE BĂNESCU, purtător de cuvânt Patriarhia Română, potrivit stiriest.ro.BOMBĂ în showbiz! George Burcea și Viviana Sposub au anunțat că vor fi ...

Episcopul de Huşi a fost implicat într-un scandal care l-a forţat să se retragă din funcţie după ce în presă au apărut înregistrări cu acesta în ipostaze intime alături de alt bărbat.