Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Fostul principe Nicolae: Dumnezeu să te ierte, Regina mea blândă! De la bunica mea am învăţat că tăcerea şi discreţia, atunci când le simţi ca principii de neclintit, nu sunt un simbol al slăbiciunii, ci al tăriei şi demnităţii (FOTO)

Fostul principe Nicolae: Dumnezeu să te ierte, Regina mea blândă! De la bunica mea am învăţat că tăcerea şi discreţia, atunci când le simţi ca principii de neclintit, nu sunt un simbol al slăbiciunii, ci al tăriei şi demnităţii (FOTO)

Un articol de: - 01 Aug 2016, 19:17
Fostul principe Nicolae: Dumnezeu să te ierte, Regina mea blândă! De la bunica mea am învăţat că tăcerea şi discreţia, atunci când le simţi ca principii de neclintit, nu sunt un simbol al slăbiciunii, ci al tăriei şi demnităţii (FOTO) Foto: caplimpede.ro Eveniment

Fostul Principe Nicolae a postat luni pe Facebook un mesaj în care își exprima regretul pentru pierderea bunicii sale, Majestatea Sa Regina Ana.

Acesta precizează că de la Regină a învățat că tăcerea și discreție pot fi uneori simboluri ale țăriei și demnității.

”Dumnezeu să te ierte, Regina mea blândă!

O femeie cu un caracter tare ca o piatră şi o bunătate nobilă, pe care nu le-am întâlnit la altcineva.

Urmează un doliu care învăluie naţiunea în durere. Cu ochii în lacrimi, îi rog pe români să se roage pentru sufletul Reginei şi pentru sănătatea Regelui.

De la bunica mea am învăţat că tăcerea şi discreţia, atunci când le simţi ca principii de neclintit, nu sunt un simbol al slăbiciunii, ci al tăriei şi demnităţii”, este mesajul postat de fostul Principe Nicoale pe rețeaua de socializare.

De asemenea, acesta și-a schimbat fotografia de profil de pe facebook, publicând o imagine cu Regina Ana.

Regina Ana a României a murit, luni, la ora 13,45, la Spitalul din Morges, în Elveția. (Detalii AICI)

Majestatea Sa avea 92 de ani.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Avocatul Casei Regale a României, Adrian Vasiliu, a anunțat că Regina Ana va fi înmormântată la Curtea de Argeş, cel mai probabil pe data de 13 august. (Detalii AICI)

Fostul principe Nicoale: Dumnezeu să te ierte, Regina mea blândă! De la bunica mea am învăţat că tăcerea şi discreţia, atunci când le simţi ca principii de neclintit, nu sunt un simbol al slăbiciunii, ci al tăriei şi demnităţii

Citeşte mai multe despre:   regina ana,   a murit