Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Fostul șef al statului major: Puseul de refugiați pare să fie unul din răspunsurile rusești la sancțiunile UE. Racoviceanu: Se construiește o tabără în nordul țării (VIDEO)

Fostul șef al statului major: Puseul de refugiați pare să fie unul din răspunsurile rusești la sancțiunile UE. Racoviceanu: Se construiește o tabără în nordul țării (VIDEO)

Un articol de: - 31 Aug 2015, 22:33
Foto: criterii.ro Eveniment

Generalul Constantin Degeratu susține că în spatele invaziei imigranţilor în Europa s-ar afla Rusia. Criza refugiaţilor este de fapt menită să distragă atenţia de la agresiunile Rusiei din estul Europei, consideră fostul şef al marelui stat major. Jurnalistul Alecu Racoviceanu a menționat că se lucrează la construirea unei tabere în nordul țării.

”Trebuie să vedem ce se întâmplă acum. E cert că e un puseu acut al crizei refugiaților, un anume flux de refugiați venind dinspre Orientul Mijlociu și mergând pe o anumită direcție: Grecia, Macedonia, care construiau un gard împotriva lor. Despre această chestiune lucra acum câteva luni acum 6-8 luni guvernul de la Budapesta”, a declarat acesta în cadrul emisiunii ”Ultimul cuvânt”, difuzată la B1 TV și moderată de Cătălin Striblea și Sabin Orcan.

În opinia generalului Constantin Degeratu, Europa se confruntă în acest moment cu patru probleme majore. Este vorba despre agresiunile Rusiei din Ucraina, extinderea Statului Islamic în Orientul apropiat, problema imigranţilor din Siria şi criza economică.

”Apariția Statului Islamic este un generator de refugiați si pe fondul ăsta avem criza, agresiunea rusă în Europa. Cred că acest puseu de refugiați pare să fie unul din răspunsurile rusești la sancțiunile Uniunii Europene”, a mai spus fostul șef al statului major.

Acesta a mai menționat faptul că această criză este realizată cu sprijinul serviciilor secrete ruse care se folosesc de un fenomen natural.

Rusia acționează împotriva comunităților atlantice ca un inamic folosind terorismul”, a completat Constantin Degeratu.

Fostul șef al statului major: Puseul de refugiați pare să fie unul din răspunsurile rusești la sancțiunile UE


Citeşte mai multe despre:   refugiati,   Rusia,   stat islamic
 
Loading...