Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Fostul șef al Transelectrica, Marius Dănuț Caraşol condamnat la închisoare cu suspendare pentru că și-a falsificat diploma de studii (VIDEO)

Fostul șef al Transelectrica, Marius Dănuț Caraşol condamnat la închisoare cu suspendare pentru că și-a falsificat diploma de studii (VIDEO)

Un articol de: Traian Avarvarei - 09 Sep 2020, 13:41
Fostul șef al Transelectrica, Marius Dănuț Caraşol condamnat la închisoare cu suspendare pentru că și-a falsificat diploma de studii (VIDEO) Foto:Inquam Photos / Octav Ganea Eveniment

Fostul șef Transelectrica, Marius Dănuț Caraşol, a fost condamnat la 2 ani și 8 luni de închisoare cu suspendare pentru că și-a falsificat diploma. Sentința este definitivă.

 

 

Sentinţă definitivă pentru fostul șef Transelectrica, Marius Dănuț Carașol

 

 

Fostul şef al Transelectrica Marius Caraşol, acuzat că şi-a falsificat diploma de inginer pentru a putea ocupa funcţia de conducere în companie, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la 2 ani şi 8 luni închisoare cu suspendare pentru înşelăciune şi uz de fals, potrivit B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Curtea de Apel Bucureşti a menținut practic sentinţa dată în februarie 2020 de Judecătoria Sectorului 1.Și-a anulat nunta, după ce a aflat un lucru TERIBIL despre partenerul său. În toți cei șapte ani de relație i-a ASCUNS asta

Conform deciziei primei instanţe, Marius Caraşol trebuie să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către Serviciul de Probaţiune şi să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Comunei Clinceni sau la Postul de poliţie Clinceni, pe o perioadă de 120 de zile.

Judecătorii au respins acţiunea civilă formulată de Transelectrica SA, ca rămasă fără obiect, după ce Caraşol a achitat prejudiciul de 460.000 de lei.

 

 

Închisoare cu supendare petru diplomă falsă

 

 

Marius Caraşol este acuzat că, în mod fraudulos, a folosit, pentru angajarea în cadrul unei companii naționale de interes strategic, documente falsificate ce atestau, nereal, studii superioare necesare ocupării funcției. 

Prejudiciul în acest caz a fost stabilit la peste 460.000 de lei.

Marius Dănuţ Caraşol a fost revocat din funcţia de director al Transelectrica în luna septembrie 2019.

Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice “Transelectrica” SA informează acţionarii şi investitorii că în ședința din data de 19 septembrie 2019 Consiliul de Supraveghere al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”–SA a decis următoarele: se revocă din calitățile de membru al Directoratului și de Președinte al Directoratului domnul Marius Dănuț CARAȘOL începând cu data de 19 septembrie 2019; se alege, în conformitate cu prevederile art. 18 alin. (4) din Actul constitutiv al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”–SA, ca Președinte al Directoratului, denumit alternativ Director General Executiv sau Chief Executive Officer – „CEO” – al Societății) al Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” SA, doamna Claudia Gina ANASTASE, începând cu data de 19 septembrie 2019.

În prezent Directoratul îşi va desfăşoară activitatea cu membrii aflaţi în funcţie la data prezentului Comunicat

La conducerea companiei a fost numită Claudia Gina Anastase.

Claudia Gina Anastase este economist, cu o carieră de peste 23 de ani în acest domeniu. Până la data de 21 decembrie 2018, Claudia Gina Anastase a ocupat, din anul 2012, poziţia de director al Sucursalei de Transport Cluj a CNTEE Transelectrica SA, conform notei biografice. De-a lungul carierei, a ocupat funcţii de conducere atât în sectorul privat (2000-2009: administrator societate de contabilitate), cât şi în sectorul public (2009-2010: director coordonator adjunct la Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit Cluj; 2010-2012: şef Serviciu Verificare Plăţi, în cadrul aceleiaşi instituţii).

Este expert contabil membru al Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România.

Citeşte mai multe despre:   Marius Carasol,   Transelectrica,   condamnat la inchisoare