Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment AVEM FOTOGRAFIA pe care SEBASTIAN GHIȚĂ i-a arătat-o lui Ion Cristoiu! VEZI în ce ipostază apare KOVESI în IMAGINE! (FOTO,VIDEO)

AVEM FOTOGRAFIA pe care SEBASTIAN GHIȚĂ i-a arătat-o lui Ion Cristoiu! VEZI în ce ipostază apare KOVESI în IMAGINE! (FOTO,VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 15 Mar 2018, 13:07
AVEM FOTOGRAFIA pe care SEBASTIAN GHIȚĂ i-a arătat-o lui Ion Cristoiu! VEZI în ce ipostază apare KOVESI în IMAGINE! (FOTO,VIDEO) Eveniment

SEBASTIAN GHIŢĂ a susţinut într-un interviu acordat lui Ion Cristoiu în Serbia că ar avea o POZĂ în care se vede că şefa DNA, LAURA CODRUŢA KOVESI, l-ar fi vizitat acasă, cei doi având o relaţie apropiată. Numai că, Sebastian Ghiţă nu a dorit să arate la toată lumea FOTOGRAFIA pentru a-şi dovedi susţinerile, ci doar lui ION CRISTOIU.

În momentul în care Ion Cristoiu a luat telefonul de la Sebastian Ghiță, pe camera de filmat s-a observat puțin din poza pe care i-a arătat-o jurnalistului. Mărind imaginea, fotografia pe care o aşteaptă toată lumea arată ca în imaginea publicată, în premieră, de B1.ro.

AVEM FOTOGRAFIA PE CARE SEBASTIAN GHIȚĂ I-A ARĂTAT-O LUI ION CRISTOIU! VEZI ÎN CE IPOSTAZĂ APARE KOVESI ÎN IMAGINE! (FOTO,VIDEO) 

După cum se poate observa, marea dezvăluire a lui Sebastian Ghiță pare a fi  un mare fâs. Pe telefonul fostului deputat se vede conturul unor persoane, dar și o dungă albă, dar nu se poate confirma că acolo s-ar afla chiar șefa DNA alături de Sebastian Ghiță.


AVEM FOTOGRAFIA PE CARE SEBASTIAN GHIȚĂ I-A ARĂTAT-O LUI ION CRISTOIU! VEZI ÎN CE IPOSTAZĂ APARE KOVESI ÎN IMAGINE! (FOTO,VIDEO) 

În ziua de azi, în Photoshop se pot truca foarte ușor imagini. Spre  exemplu, se pot lua două fotografii, cu două persoane aflate la o întâlnire oficială, și se pot pune pe fundalul unei alte poze, astfel încât să pară că cei doi chiar s-ar fi întâlnit "în vie" sau "în cramă". 

AVEM FOTOGRAFIA pe care SEBASTIAN GHIȚĂ i-a arătat-o lui Ion Cristoiu! VEZI în ce ipostază apare KOVESI în IMAGINE! (FOTO,VIDEO)Dorian Popa a dezvăluit cine era, de fapt, poliţistul mort în accidentul de motocicletă din faţa Casei Poporului

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Sebastian Ghita,   Ion Cristoiu,   Serbia,   Kovesi