Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Fotografie monumentală cu pregătirile pentru Defender Europe 20, cel mai mare exercițiu NATO din ultimul sfert de veac

Fotografie monumentală cu pregătirile pentru Defender Europe 20, cel mai mare exercițiu NATO din ultimul sfert de veac

Un articol de: Vladimir Ionescu - 17 Feb 2020, 23:32
foto: Facebook @ Fortele Terestre Romane Eveniment

Europa devine ușor, ușor scena celui mai important exercițiu NATO din ultimul sfert de secol. Defender Europe 20 este pe punctul de a începe, astfel că militarii spațiului euroatlantic au început mobilizarea pentru ceea ce promite să fie o adevărată desfășurare de forțe.

Deși Defender Europe 20 se va desfășura abia în perioada aprilie-mai, exercițiul a reușit deja să ofere publicului interesat de zona militară câteva imagini senzaționale. Cea mai recentă dintre ele îi surprinde pe ofițerii americani, pe când îmbarcă tehnica pe nave, în Portul Savannah.

 

B1.RO scria, în 4 februarie, că Statele Unite vor desfășura nu mai puţin de 20.000 de militari, plus echipament greu, în Europa, pentru a lua parte la cel mai amplu exerciţiu al NATO din ultimii 25 de ani, un exercițiu la care ia  parte și România. Materialul cuprinde toate detaliile de interes despre Defender Europe, precum și contribuția României la exericțiul militar multinațional de o anvergură uriașă. (Detalii AICI)