Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Fratele lui Ionuț Anghel, copilul ucis de maidanezi, audiat de două ori de procurori

Fratele lui Ionuț Anghel, copilul ucis de maidanezi, audiat de două ori de procurori

Un articol de: B1 TV - 05 Oct 2013, 11:46
Fratele lui Ionuț Anghel, copilul ucis de maidanezi, audiat de două ori de procurori Foto: libertatea.ro Eveniment
Fratele lui Ionuţ Anghel, copilul de 4 ani ucis de câini pe 2 septembrie a fost audiat de două ori.

Tatăl copilului a declarat pentru B1 TV că Andrei a dat două declaraţii până acum. Una, în ziua tragediei şi una, de faţă cu psihologii, când a fost internat.

Valentin Anghel spune că fiul lui de 6 ani este încă într-o stare delicată, dar că va da şi o a treia declaraţie, în faţa procurorilor, atunci când va fi pregătit să povestească drama prin care a trecut.

"În momentul în care va fi pregătit va putea să povestească încă o dată. Că are deja 2 declaraţii dar va trebui şi în faţa procurorului. Una în ziua tragediei la poliţie şi a doua în faţa unor psihologi când a fost internat ambulatoriu", a declarat tatăl lui Ionuț, în emisiunea Talk B1.

Andrei Anghel, care a asistat la uciderea fratelui său beneficiază de consiliere psihologică şi tatăl acestuia spune că starea lui este încă delicată.

„Deocamdata am încercat să evităm să își reamintească, ca să nu creăm o nouă traumă", a mai declarat tatăl lui Ionuț Anghel.

În ceea ce priveşte sumele vehiculate în presă ca fiind cerute drept despăgubire pentru drama prin care trece familia, Valentin Anghel susţine că nu este nimic adevărat.

„Sumele nu sunt adevărate, pentru noi nu contează banii, dacă vor fi ceva despăgubiri ne gândeam la o fundație, nu ne trebuie nouă averi", a mai declarat acesta.

Deocamdată ancheta continuă în acest caz, iar până acum s-a început urmărirea penală împotriva conducerii ADP Sector 2 şi a proprietarului terenului unde a avut loc tragedia, sub acuzaţia de ucidere din culpă.

Andrei Anghel, audiat de două ori de procurori
Embed: