Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Frontieră Mehedinţi: Doi bărbaţi, prinşi cu ţigări la şosete, au ripostat la reţinere

Frontieră Mehedinţi: Doi bărbaţi, prinşi cu ţigări la şosete, au ripostat la reţinere

Un articol de: B1 TV - 25 Mai 2011, 08:58
Frontieră Mehedinţi: Doi bărbaţi, prinşi cu ţigări la şosete, au ripostat la reţinere Foto: B1 TV Eveniment

Scandal la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi. Oamenii legii au reţinut doi tineri, sub acuzaţia de contrabandă de ţigări şi de refuz de a se supune verificărilor vamale. De cealaltă parte, rudele tinerilor susţin că poliţiştii de frontieră au acţionat abuziv şi că bărbaţii sunt nevinovaţi.

Suspecţii susţin că au luat două pachete de ţigări în plus, pe care le-au ascuns la şosete.

Se pare că şi de această dată tot contrabanda de ţigări ar fi motivul pentru care poliţiştii de la Porţile de Fier I i-ar fi reţinut pe cei doi bărbaţi. Cu toate acestea, rudele lor susţin că acţiunea poliţiştilor este abuzivă.

În timp ce rudele bărbaţilor erau în faţa Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, unuia dintre bărbaţi i s-ar fi făcut rău.

În ceea ce priveşte reţinerea abuzivă a celor doi bărbaţi, poliţiştii sunt de cu totul altă părere. Aceştia spun că cei doi au refuzat controlul autoturismului şi au devenit agresivi.

„S-au prezentat doi cetăţeni care nu au vrut să se supună controlului organelor de Poliţiei de Frontieră şi organul controlului vamal. Au tulburat liniştea şi ordinea publică în punctul de trecere a frontierei. Au creat ilaritate, creând şi disconfort cetăţenilor participanţi la traficul transfrontalier”, a declarat purtătorul de cuvânt IJPF Mehedinţi, comisar şef Valeriu Pera.

Pe numele celor doi bărbaţi au fost emise dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de ultraj, contrabandă şi transportul unei cantităţi de ţigări mai mare decât permite legea.

Poliţiştii de frontieră spun că cei doi reţinuţi se aflau de mai mult timp în vizorul lor, fiind cunoscuţi ca persoane care se ocupă cu contrabandă de ţigări.


Mehedinţi: Prinşi cu ţigări la şosete de poliţiştii de frontieră
Embed:

Citeşte mai multe despre:   tigari