Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Frustrarea unui patron de club din Vama Veche: „Dacă ne vor închide, au dreptate. Și eu aş face la fel”

Frustrarea unui patron de club din Vama Veche: „Dacă ne vor închide, au dreptate. Și eu aş face la fel”

Un articol de: Laura Vasile - 26 Iul 2020, 23:06
Frustrarea unui patron de club din Vama Veche: „Dacă ne vor închide, au dreptate. Și eu aş face la fel” Eveniment

Un patron din Vama Veche este revoltat că măsurile impuse de autorități nu sunt respectate de foarte mulți dintre colegii săi. Ba mai mult, el spune că nici autoritățile când vin în control nu sunt foarte interesate de distanțarea socială impusă de la București, ci mai mult de hârțogărie.

În postarea sa, Andrei Șoșa evidențiază faptul că însă sunt cârciumi care lasă muzica tare și mesele nu sunt amplasate în limita impusă de autorități. În plus, acesta susține că nu ar fi de mirare ca toate localurile să fie închise, deși sunt unii care respectă dispozițiile legale. 

„Păcat,

Înțelegerea cârciumarilor din Vama Veche referitoare la nivelul sonor și la respectarea distanțării nu s-a mai ținut.

Din lăcomie în câteva locuri din Vamă muzica a fost din nou dată tare și petrecerea în toi.

Asta e, păcat că unii nu pot întelege că în situația de față mai puțin e mai bine decât deloc.

Dacă ne vor închide au dreptate și eu aș face la fel.

Dar e frustrant, foarte frustrant că noi ne-am chinuit să ne ținem de regului și a fost/ este foarte dificil și scump, dar eu cred că am reușit.

Dar în eventualitatea unei închideri vom fi puși toți în aceeași oală. Și parcă nu e corect (...).S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!

Păcat și că autoritățile nu au putut impune niște reguli simple. Ne bombardează cu controale cu care pierdem ore întregi zilnic, ne întreabă de toate nimicurile, ling hârtii și dosare, completează șapte mii de procese verbale iar de masurile covid întreabă în treacăt.

Și rezultatele se văd la o simplă plimbare - ospătari, barmani, shawormari, personal care nu poartă mască (sau o poartă la mișto), mese vizibil puse făra o minimă distanțare, oameni care se înghesuie la party fără sa îi întrebe nimeni de sănătate.

Asta e, atâta putem.

Până la urmă ce se întâmplă în Vamă e similar cu ce se întâmpla peste tot. Și nu mă gândesc numai la ce se întâmplă în țară și în alte locuri în afară e cam la fel.

Natura umană”, scrie Andrei Șoșa pe pagina sa de Facebook.

 

Citeşte mai multe despre:   patron club,   distantarea socială