Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Furtuna a făcut prăpăd în Capitală! Intervenții ISU în 35 de zone din București (VIDEO - imagini trimise de telespectatori)

Furtuna a făcut prăpăd în Capitală! Intervenții ISU în 35 de zone din București (VIDEO - imagini trimise de telespectatori)

Un articol de: B1 TV - 29 Iun 2016, 16:43
Eveniment

Situaţie disperată în Capitală. După o furtună de doar cinci minute, 35 de zone din București au fost inundate; printre acestea, Calea Dorobanți, Pasajul Victoria sau zona Gării de Nord. Aici, din cauza apei acumulate, a avut loc și un scurt circuit care a provocat un incendiu la biroul de informaţii al Gării, iar în sectorul 1, un copac a căzut peste mai multe mașini, arată B1 TV.

"În primul rând, trebuie să tăiem acest copac, să degajăm strada și văd că și al doilea copac are probleme, deci trebuie să intervină ADP și pe proprietari îi așteptăm mâine la ora 10 la primărie să rezolvăm. Luăm în calcul despăgubirile pentru că vina este exclusiv a primăriei. Până mâine la ora 10 voi avea toată situația, mai ales de pe această stradă, înțelegând că, acum câteva luni, s-a mai întâmplat un incident tot pe această stradă", a explicat Daniel Tudorache, primarul sectorului 1, prezent fiind la fața locului.

Inundații București

Reprezentanții ISU București au intervenit pentru a scoate apa din mai multe imobile, fiind 35 de intervenții în toată Capitala.

Inundații București

Probleme sunt și la pasajul Victoria, care a fost inundat în urma ploii. Nici zona Gării de Nord nu a fost ferită de incidente, aici fiind un scurtcircuit la un panou electric. De altfel, se pare că și biroul de informații al Gării de Nord a luat foc, incident care a fost ținut sub control.

Inundații București, imagini de la telespectatori

Metroul a fost blocat și el, pentru aproximativ 30 de minute, între stațiile Victoriei și Unirii, dar și la Ștefan cel Mare.

Inundații București, imagini de la telespectatori

Furtuna a făcut prăpăd în Capitală! Intervenții ISU în 35 de zone din București

Citeşte mai multe despre:   capitala,   inundatii
 
Loading...