Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Furtună uriașă, soldată cu 8 morți, în Africa de Sud. Oamenii s-au rugat luni de zile pentru ploaie, după o seceta prelungită (VIDEO)

Furtună uriașă, soldată cu 8 morți, în Africa de Sud. Oamenii s-au rugat luni de zile pentru ploaie, după o seceta prelungită (VIDEO)

Un articol de: - 08 Iun 2017, 13:41
Furtună uriașă, soldată cu 8 morți, în Africa de Sud. Oamenii s-au rugat luni de zile pentru ploaie, după o seceta prelungită (VIDEO) Eveniment

Una dintre cele mai puternice furtuni din ultimii 30 de ani a produs pagube umane și materiale. 8 oameni au murit în urma vijeliei de proporții care a măturat capitala Africii de Vest, doborând linii de înaltă tensiune, aproape de a provoca un incendiu.

În altă parte a capitalei, un fulger chiar a provocat un incendiu și patru oameni au murit. Vântul a adus cantități mari de spumă din larg, a distrus acoperișuri și a pus la pământ copaci, iar portul, alături de școli și universități au fost închise. Furtuna a venit după luni întregi de secetă și o rugăciune interconfesională, scrie leggo

Furtună uriașă, soldată cu 8 morți, în Africa de Sud. Oamenii s-au rugat luni de zile pentru ploaie, după o seceta prelungită (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   furtuna,   pagube,   vijelie,   Capitala