Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment BILANȚ CATASTROFAL după FURTUNILE VIOLENTE de vineri: Peste 40 de localităţi din 20 de judeţe au fost afectate de fenomenele meteo severe (VIDEO)

BILANȚ CATASTROFAL după FURTUNILE VIOLENTE de vineri: Peste 40 de localităţi din 20 de judeţe au fost afectate de fenomenele meteo severe (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 25 Mai 2019, 11:41
Foto: Captură B1 TV Eveniment

Vremea extremă făcut şi prima victimă în judeţul Vaslui. Un bărbat, pentru care a fost solicitată intervenţia de urgenţă a unei ambulanţe SMURD, a murit după ce medicii au rămas împotmoliţi în noroi. Timpul fiind preţios, medicul a solicitat şi sprijinul autorităţilor locale, care i-au pus la dispoziţie o maşină de teren, cu care a ajuns la pacient. Din păcate, bărbatul decedase deja.

Peste 40 de localităţi din 20 de judeţe au fost afectate de fenomenele meteo severe, informează B1 TV. Mai multe familii au fost evacuate, sute de gospodării au fost distruse. Meteorologii ne avertizează că nu scăpăm de aceste fenomene nici în zilele următoare.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Imagini apocaliptice surprinse în urma furtunii violente de vineri. Ploile torențiale au făcut prăpăd în peste 20 de judeţe din ţară. Râurile au ieşit din matcă, iar sute de familii şi gospodării au fost inundate.

Someșul a ieșit din matcă și s-a revărsat peste drumuri agricole și culturile oamenilor din zona Pomi - Seini. Sute de agricultori au fost afectați de acest fenomen, iar specialiștii atrag atenția că debitul Someșului este în creștere.

Pompierii din Satu Mare au lucrat la foc continuu. Oamenii au sunat disperaţi, fiind speriaţi de furia naturii. Zeci de familii au fost evacuate, iar drumurile judeţene au fost blocate. Mai multe drumuri din judeţ au fost blocate.

O clădire din Suceava a fost cuprinsă de flăcări, după ce a fost lovită de un trăsnet. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale şi au dus o luptă contracronometru.

În urma unei ruperi de nori, în localitatea Bozieni din județul Botoșani, s-a produs o viitură care a inundat mai multe locuințe. Două femei și un copil au fost evacuați.

Și sâmbătă vom avea fenomene meteo extreme mai ales în sudul, dar şi în sud-estul ţării. Duminică avem parte de un mic răgaz, însă de luni este aşteptat ca ploile şi vijeliile extrem de periculoase să revină în forţă.