Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Gabriel Oprea, de Ziua Aviației: ”Adresăm astăzi felicitările și recunoștința noastră tuturor celor care reprezintă cu onoare aripile românești”

Gabriel Oprea, de Ziua Aviației: ”Adresăm astăzi felicitările și recunoștința noastră tuturor celor care reprezintă cu onoare aripile românești”

Un articol de: Redacția B1.ro - 20 Iul 2019, 11:26
Foto: facebook.com/pg/gabrielopreaoficial Eveniment

Gabriel Oprea a transmis, sâmbătă, un mesaj de felicitare și recunoștință ”tuturor celor care reprezintă cu onoare aripile românești”, cu prilejul Zilei Aviației Române și a Forțelor Aeriene.

”Aviatorii români sărbătoresc pe 20 iulie, sub patronajul ocrotitorului lor, Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul, Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene. Este o zi cu semnificaţii deosebite, în care aviația națională îmbracă haine de sărbătoare. Adresăm astăzi felicitările și recunoștința noastră tuturor celor care reprezintă cu onoare aripile românești, pentru profesionalismul și dăruirea lor. Îi felicităm astăzi și pe cei care asigură și participă la misiuni aero-medicale, care confirmă, în fiecare zi, faptul că se află în prima linie în lupta permanentă și contra-cronometru pentru salvarea de vieți omenești”, a precizat liderul UNPR.

CÂT DE CUMPLIT! CINE SUNT ROMÂNCELE CELEBRE GĂSITE MOARTE ÎNTR-UN LAC DIN PARIS (GALERIE FOTO)

Acesta a adăugat că ”România trebuie să fie consecventă în a-și onora angajamentele asumate în plan internaţional, în eforturile de menţinere a păcii, în operaţiunile de sprijin, de stabilizare şi reconstrucţie în zonele de conflict, dar mai ales, în lupta împotriva terorismului internaţional”.

CARMEN HARRA A AVUT DREPTATE! ADIO, MAESTRE! A MURIT ÎNAINTE DE A ÎMPLINI VÂRSTA DE 60 DE ANI! ROMÂNIA, ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Totodată, Gabriel Oprea, președintele Uniunii Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul”, a afirmat că nici eroismul tuturor acelora care, de-a lungul timpului, pe câmpurile de bătălie sau, în ultimii ani, în misiuni executate în teatrele de operaţii ori pe teritoriul României, au căzut la datorie, nu poate fi uitat.

COȘMAR ÎN TELEVIZIUNE! RUGĂCIUNI PENTRU GABRIELA CRISTEA! ARE ACELEAȘI PROBLEME CA ANDREEA BĂLAN! TAVI CLONDA E LA PĂMÂNT (GALERIE FOTO)

”Nu putem uita eroismul tuturor acelora care, de-a lungul timpului, pe câmpurile de bătălie sau, în ultimii ani, în misiuni executate în teatrele de operaţii ori pe teritoriul României, au căzut la datorie. Lecţia supremă pe care ne-o lasă eroii noştri este aceea că toți cei care şi-au asumat până la capăt destinul de a sluji cu onoare şi cu devotament țară, trebuie să se dedice cu toată fiinţa împlinirii acestui ţel.

În calitate de cetăţean, dar și ca fost ministru al apărării naţionale, al afacerilor interne și vicepremier pentru securitate națională, mă înclin cu recunoştinţă şi respect în faţa memoriei camarazilor noştri căzuţi la datorie şi în faţa tuturor celor care sunt gata să apere, cu preţul vieţii, România, românii, valorile și simbolurile naționale.

La mulți ani Aviaţiei Române! La mulți ani tuturor aviatorilor români!”, a conchis Oprea.

Citeşte mai multe despre:   Gabriel Oprea
 
 
 
Loading...