Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Gabriel Oprea: Sunt de acord ca la toți politicienii să se verifice teza de doctorat. A mea tocmai a fost verificată și a fost un verdict în unanimitate, că nu am plagiat (VIDEO)

Gabriel Oprea: Sunt de acord ca la toți politicienii să se verifice teza de doctorat. A mea tocmai a fost verificată și a fost un verdict în unanimitate, că nu am plagiat (VIDEO)

Un articol de: - 15 Sep 2015, 14:46
Gabriel Oprea: Sunt de acord ca la toți politicienii să se verifice teza de doctorat. A mea tocmai a fost verificată și a fost un verdict în unanimitate, că nu am plagiat (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a declarat marți, că este de acord ca toți politicienii să au verificate tezele de doctorat și a precizat că în cazul său, teza a fost verificată și a fost hotârât, în unanimitate, că nu este plagiat.

"Sunt de acord ca la toți politicienii să se verifice teza de doctorat. A mea tocmai a fost verificată și unde e lege nu e tocmeală. Au fost chemați și experți și a fost un verdict în unanimitate, că nu am plagiat. În cadrul acelei comisii au fost experți recunoscuți internațional pe plan penal. Se discută (n.r. dacă teza de doctorat este sau nu plagiat) pentu că Oprea și UNPR trebuie să li se mai pună și un pic piedică. Eu sunt un om serios. Nu am plagiat", a spus Oprea.

Vicepremierul și ministrul Gabriel Oprea, dar și câțiva dintre doctoranzii săi, au fost acuzați în presă, de jurnaliști și experți, ca și-au plagiat tezele de doctorat.

De asemenea, mai mulți deținători ai titlului de doctor au semnat un apel în care solicită verificarea tuturor tezelor de doctorat deținute de demnitarii aflați acum în funcții.

Gabriel Oprea, despre teza de doctorat


Citeşte mai multe despre:   Gabriel Oprea,   plagiat,   verdict